Mainos

Lapsia jahtaava autoilija iski taas? Nyt jo neljäs tapaus

Outo rikossarja on saanut Kanta-Hämeen poliisin ymmälleen.

Poliisin tietoon on tullut kahden viikon aikana jo neljä tapausta, jossa autolla liikkuneen naisen epäillään törmänneen tai yrittäneen törmätä autolla tahallaan pikkulapseen. Neljännestä tapauksesta kertovat iltapäivälehdet ja Nelonen.

Naisen aiemmat uhrit ovat olleet poikia, mutta tällä kertaa uhriksi valikoitui tyttö.

Uusin epäilty yliajoyritys tapahtui eilisiltana Tervakoskella samassa risteyksessä, jossa myös kaksi aiempaa törmäystä on tapahtunut. Nainen pysähtyi autollaan risteykseen ja viittoi lasta ylittämään tien. Tämän jälkeen hän kiihdytti, mutta koukkasi viime hetkellä vasemmalle. Tyttö ehti väistää, joten varsinaista törmäystä ei tällä kertaa tapahtunut.

– Siinä on havainto mahdollisesti kullanvärisestä kulmikkaasta farmariautosta, ehkä Volvo. Enempää ei tietoa ole, kertoo vanhempi konstaapeli Jaana Purhonen Kanta-Hämeen poliisilaitokselta.

Poliisi epäilee, että kaikkien neljän uhkaavan tapauksen tekijänä on sama nainen. Törmäykset ovat tapahtuneet kahden viikon aikana.

Viimeisimmästä tapauksesta poliisi sai tiedon tänään aamupäivällä. Purhonen sanoo, että poliisinkin näkökulmasta tapaukset ovat poikkeuksellisia.

Poliisi on partioinut tänään Tervakoskella ja etsinyt tekijää.

– Resurssien mukaan poliisi on pyörinyt Tervakoskella ja yrittänyt haravoida kaikkia mahdollisia ehdokkaita. Ihan hakuammuntaahan se on, kun tekijästä ei ole tarkempaa tietoa.

Poliisi toivoo julkisuuden auttavan tekijän löytämisessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.