Mainos

Mystinen rikossarja: Autoilija törmää tahallaan pikkupoikiin?

Kanta-Hämeen poliisin mukaan alueella tapahtunut outo rikossarja on saanut taas jatkoa.

Poliisi on aiemmin saanut kaksi ilmoitusta tapauksista, joissa autolla liikkunut nainen on törmännyt tietä ylittämässä olleeseen pikkupoikaan ilmeisesti tahallaan. Eilen iltapäivällä poliisi sai tiedon jo kolmannesta tapauksesta. Tällä kertaa uhrina oli 9-vuotias poika. Ilmoituksen mukaan törmäys olisi tapahtunut noin kello neljän aikaan iltapäivällä.

Vähikkäläntietä henkilöautolla ajanut nainen oli hiljentänyt vauhtia ja näyttänyt 9-vuotiaalle pojalle, että tämä voisi ylittää tien. Pojan lähtiessä ylittämään tietä nainen oli kuitenkin jatkanut ajoaan ajoaan ja osut poikaa käteen. Törmäyksen jälkeen nainen ei pysähtynyt tapahtumapaikalle. Poliisin mukaan poika ei loukkaantunut vakavasti, mutta vielä tänään hän tunsi kipua kädessään.

Tapahtumapaikkana oli sama risteys Tervakoskella, jossa myös edellinen törmäys tapahtui tasan viikkoa aiemmin. Kyseessä on Tervajoentien ja Vähikkäläntien risteys. 9-vuotias ei ole osannut jälkeenpäin kuvailla auton tuntomerkkejä. Hän on kuitenkin kertonut olevansa varma, että kuskina oli nainen.

- Yksi tutkintalinja on, että kaikissa kolmessa tapauksessa tekijänä olisi sama nainen, kertoo komisario Ilkka Iivari Kanta-Hämeen poliisilaitokselta.

Ensimmäisessä poliisille ilmoitetussa tapahtumassa tapahtumapaikka oli Hämeenlinnassa Turuntien sillalla Eureninkadun puoleisessa päässä. Myös Iivari pitää rikossarjaa erittäin kummallisena. Yhdelläkään poliisin tietoon tulleella tapauksella ei ole silminnäkijöitä.

- Me olemme tarkistaneet, ettei pojilla ole yhteyttä toisiinsa. Kyllä vaikuttaa, että nämä olisivat oikeasti tapahtuneet.

Poliisi kaipaakin nyt silminnäkijähavaintoja.

- Epäilemme kuljettajia ainakin liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi toivoo tapahtumien selvittämiseksi mahdollisia havaintoja numeroon 07187 37718 (8-16 joka päivä) tai sähköpostilla rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.