Lapsen saanut Marika Fingerroos ei imettänyt kertaakaan

Kohukaunotar Marika Fingerroos jätti imettämisen väliin omasta tahdostaan.

Marika kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille syitä, miksi ei imettänyt Tito-nimistä poikaansa. Vaalea nainen on sitä mieltä, että rinnoissa roikkuvat vain vähän isommat ihmiset.

– Kukaan ei suoraan uskaltanut tulla sanomaan, että olen kauhea, kun en imetä. En halunnut, että rinnoissani roikkuu joku kiinni. En voinut ajatellakaan, että olisin imettänyt, sillä se ei vain ollut minun juttuni. En saa siitä mitään kiksejä, sillä tykkään että vähän isommat roikkuvat rinnoissani kiinni, Marika toteaa.

Tito-pojalle alettiin jo pienen ikäisenä antamaan maidonkorviketta pullosta. Marikan mielestä tämä auttoi siihen, että "Piltti-kauden" alkaessa poika oli kuin vanha tekijä.

– Olen monelta kuullut, että jos on antanut pelkkää rintaa, niin silloin on vaikeaa saada syömään kiinteää ruokaa. Hän juo edelleen perunaruoan päälle vielä jonkin verran äidinmaidonkorviketta.

Marika on ollut julkisuudessa myös silikonioperaationsa vuoksi.

– Rintani ovat E-kokoa. Ainakin näillä näkymin olen näihin tyytyväinen, joten ei ole aikomusta lähteä suurentamaan niitä. Nyt saan rintani mahtumaan liiveihin, kun lähden ratsastamaan, eivätkä ne hölsky. Kyllähän paluutani rohkeisiin kuviinkin on puhuttu, joten aika näyttää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat