Mainos

Lappilaisen hotellin johtaja valittiin Ähtärin eläinpuiston toimitusjohtajaksi

Ähtärin eläinpuisto saa uudeksi luotsikseen naisen pohjoisesta – ja etelästä. Helmikuun alussa johtajan pallille istahtaa 41-vuotias restonomi Jonna Pietilä, joka on 14 viime vuotta viihtynyt Lapin maisemissa. Mutta lähtöisin Pietilä on Helsingistä.

Eläinpuiston toimitusjohtajan paikkaa hän innostui hakemaan heti, kun näki ilmoituksen auki olevasta paikasta.

– Ensimmäinen reaktio oli, että no nyt tosta. Nyt on tuhannen taalan paikka. On erittäin mielenkiintoinen yhtiö mielenkiintoisessa tilanteessa, pandat tulossa, ollaan hakemassa erittäin voimakasta kasvua, Pietilä kertoo STT:lle puhelimitse.

Ähtärin eläinpuisto on Pietilän mukaan resort-tyyppinen paikka.

– Se on keskellä ei mitään, mutta on erittäin vetovoimainen matkailutuote ja nimenomaan kokonaisuus, hän sanoo.

Pietilällä on vahva hotellialan osaaminen ja kokemusta myynnin ja markkinoinnin organisoinnista. Tällä haavaa hän työskentelee Santa's Hotel Tunturin hotellinjohtajana Saariselällä.

"Kyse ympyrän sulkeutumisesta"

Eläinpuisto on ollut viime aikoina monien mielenkiinnon kohteena, koska sinne odotellaan pandapariskuntaa Kiinasta. Hua Bao ja Jin Baobao laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentokentälle 18. tätä kuuta.

Pietilä ei pääse pariskuntaa vastaan, mutta ehtii tutustua kaksikkoon otettuaan toimitusjohtajan tehtävät vastaan 1. helmikuuta. Yleisölle pandat esittäytyvät 17. helmikuuta alkaen.

Pietilä odottaa innolla, minkä piristysruiskeen pandat tuovat tullessaan matkailulle.

– Ovathan pandat kiehtovia eläimiä, mutta kiinnostava juttu on, mitä mahdollisuuksia ne tuovat tullessaan Ähtärille, Ähtärin matkailulle ja matkailutuotteen kehittämiselle kokonaisuudessaan, hän pohtii.

Uusi toimitusjohtaja pääsi tutustumaan valtakuntaansa keskiviikkona henkilökunnalle ja tiedotusvälineille järjestettyjen tilaisuuksien jälkeen. Edellisestä kerrasta olikin jo vierähtänyt tovi.

– Lapsena olen kuulemma viettänyt 2-, 3- ja 4-vuotissyntymäpäivät täällä. Kyse on siis ympyrän sulkeutumisesta, Pietilä naurahtaa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.