Lando Norris teki kohtalokkaan tempun ja rikkoi Max Verstappenin arvopokaalin – hintalappu 40 000 euroa!

Tulosruutu: Max Verstappen ajoi voittoon Unkarissa

F1:n sunnuntain Unkarin GP:n jälkeen nähtiin erikoisempi haaveri, kun McLarenin Lando Norris rikkoi Red Bullin Max Verstappenin voittopokaalin. Norris teki näyttävän samppanjatempun, minkä yhteydessä palkintokorokkeella ollut pokaali hajosi.

Norris oli kisassa toinen heti Verstappenin jälkeen. Norris ja Verstappen juhlistivat palkintokorokepaikkoja yhdessä Red Bullin Sergio Perezin kanssa, joka oli kolmas.

Kilpailun juhlaseremoniassa nähtiin erikoinen haaveri hetkellä, kun kuljettajat alkoivat ruiskuttaa samppanjaa. Norris täräytti oman kuohujuomapullonsa korokkeelle niin, että vieressä ollut Verstappenin voittopokaali tippui alas. 

Norris havaitsi nopeasti, että pokaali hajosi. Asiaan palattiin kilpailun lehdistötilaisuudessa.

– Max laittoi sen liian lähelle reunaa. Sitten se tippui. Ei ole minun ongelmani, se on hänen, Norris huikkasi huumorin kera.

Unkarilaista perinnetaidetta kunnioittanut pokaali ei ollut mikään ihan halpa kappale. Herend Porcelainin valmistavan teoksen arvo oli peräti 40 000 euroa. Sitä valmistettiin puolen vuoden ajan.

– Tallit saavat itse päättää, että ketä tuosta syytetään, mutta otamme taakan niskaamme ja teemme sen uudelleen, Herendi Porcelainin toimitusjohtaja Attila Simon lupasi.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Belgian Span radalla.

Lue myös:

    Uusimmat