Lando Norrisilta tyly kuitti Valtteri Bottakselle – Max Verstappenilta paljonpuhuva ilme

McLarenin Lando Norris ajoi formula ykkösten Unkarin GP:n aika-ajoissa kolmosruutuun. Brittikuski piikitteli session jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Alfa Romeon Valtteri Bottasta kahden vuoden takaisista tapahtumista Unkarissa.

Norris muisteli lehdistötilaisuudessa vuoden 2021 Unkarin GP:n lähtöä, jossa Mercedeksellä ajanut Bottas keilasi useamman auton ulos. Bottas oli lähtenyt kisaan eturivistä silloisen tallitoverin Lewis Hamiltonin kanssa, mutta sai todella huonon lähdön ja Norris pääsi suomalaisesta ohi.

Bottas jarrutti liian myöhään kosteissa olosuhteissa ensimmäiseen mutkaan ja osui Norrisiin, joka törmäsi puolestaan Verstappeniin. Bottas jatkoi matkaa ja osui vielä toiseen Red Bull -autoon, jota ajoi Sergio Perez. Norris on tyytyväinen, että Bottas on tällä kertaa reilusti taaempana lähdössä.

– Bottas ei ole tällä hetkellä takanani, joten siitä on hyvä lähteä. Mutta katsotaan, siitä tulee rankkaa, Norris vastasi, kun häneltä kysyttiin lähestymistapaa ensimmäiseen mutkaan sunnuntain kisassa.

Norriksen kommentti sai vierellä istuneet Hamiltonin ja Verstappenin virnistelemään. Norris ei tyytynyt piikittelemään pelkästään Bottasta vaan nosti esille Verstappenin huonon lähdön Iso-Britannian GP:ssä ja toivoi hollantilaiselle samanlaista lähtöä Unkarissa.

Unkarin GP käynnistyy sunnuntaina kello 16. Mercedeksen Hamilton lähtee paalulta ennen Verstappenia ja Norrista. Valtteri Bottas lähtee kisaan ruudusta seitsemän.

Lue myös:

    Uusimmat