Laihdutusleikkaus avuksi Kelly Osbournen kilokamppailussa?

Painoaan tarkkaileva Kelly Osbourne pohdiskelee laihdutusleikkauksen mahdollisuutta ja mahapantaa hoikan vartalonsa säilyttämiseksi.

Madonnan Material Girl -vaatemerkin kasvona toimiva Kelly Osbourne haluaa ottaa rajut keinot käyttöön painonhallinnassa. Tosi-tv-tähti pyöristyi lomallaan yli kuusi kiloa, ja pelkää nyt saavansa potkut Madonnalta, uutisoi popeater.com.

– Hän on huolissaan painostaan ja pelkää, että hän lihoo takaisin kaikki kilot, joita oli niin vaikea karistaa. Hän oli vastikään lomalla ja lihoi yli kuusi kiloa lomasta nautiskellessaan, Kellyn ystävä kertoi lehdille.

– Hän oli sokissa, kun hän tuli kotiin ja tajusi, ettei mahdu enää uusiin vaatteisiinsa. Kelly tietää, että mahapanta on äärimmäinen keino, mutta hän on epätoivoinen ja haluaa pitää painon kurissa. Madonnan vaatemalliston kasvona oleminen lisää paineita. Hän pelkää, että joutuu väistymään jonkun laihemman tieltä, jos hän vielä lihoo.

Kelly Osbourne on kuulemma sortunut lohtuherkutteluun erottuaan sulhasestaan Luke Worrallista. Kellyn äiti, Sharon Osbourne kävi vastaavan leikkauksen läpi vuonna 1999 ja laihtui 22 kiloa. Sharonin kerrotaan tukevan Kellyä ja suosittelevan tälle leikkausta. Kellyn huhutaan jo tavanneen asiantuntijoita leikkauksen tiimoilta.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja