Laihduitko onnistuneesti? Näin pidät pudottamasi kilot poissa!

Laihduttaminen on pitkällinen prosessi, joka onnistuu parhaiten muuttamalla epäterveelliset ruokailutapansa terveellisiksi. Onnistunut kilojen karistus on vasta alkua, kun vatsamakkarat pitäisi pitää poissa tulevaisuudessakin! Nämä ohjeet auttavat sinua pitämään kilosi kurissa.

Kerrytitkö kesän aikana lomakiloja, jotka onnistuit kuitenkin pudottamaan töiden alkaessa? Hyvä! Nyt olisi vielä pidettävä huolta, että karisseet kilot eivät pääse yllättämään. Näitä neljää neuvoa noudattamalla painon kurissa pitäminen saattaa helpottua:

1. Todistetusti painonpudotusta helpottava ruokapäiväkirja kannattaa jakaa kaverin tai kumppanin kanssa. Jos joku toinen tarkistaa merkintöjäsi, päivän merkinnät välistä jättäminen vaikeutuu huomattavasti. Et myöskään halua joutua selittelemään kaverillesi lakupatukkaa tai jäätelötuuttia siellä täällä!

2. Varaa viikoittain päivä aikaa valmistaaksesi aterioita ja välipaloja varastoon. Voisiko sunnuntai olla tällainen päivä? Ruoan valmistaminen on rentouttavaa ja takaa, että voit turvautua herkulliseen ja terveelliseen evääseen kiireisimpinä työpäivinä.

3. Etsi lounasseuraa, jonka kanssa jakaa lounashetket. Voitte vuorotella ruoanvalmistusvuoroissa vaikka päivittäin: maanantaisin sinä tuot jotain terveellistä, hän taas tiistaisin! Mitä vähemmän sinulla on kiusauksia lähteä lounaalla epäterveellisten noutoruokien pariin, sitä parempi.

4. Jos sinun on syötävä ulkona ravintolassa, tilaa yksinkertainen vihersalaatti kevyellä kastikkeella. Salaatit ovat turvaruokaa, jotka on yleensä valmistettu tuoreista ja terveellisistä raaka-aineista. Muista, että salaattikin saattaa muuttua epäterveelliseksi, jos se sisältää esimerkiksi litratolkulla rasvaista kastiketta, paneroituja kanapaloja tai vaikkapa täytettyä tuorepastaa.


Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja