Lähteet: Yllätyskäänne – Lionel Messi muuttamassa mielensä, neuvoton seuralegenda harkitsee Barcelonaan jäämistä

3:02
Lionel Messi ilmoitti elokuun lopussa Barcelonalle haluavansa poistua seurasta.

Lionel Messi harkitsee vakavasti vielä vuodeksi Barcelonaan jäämistä, kertovat espanjalaismediat Marca ja SPORT. Messin isän ja Barcelonan johdon välisen tapaamisen kerrotaan muuttaneen supertähden tilannekuvaa noin puolitoista viikkoa kestäneestä kriisistä.

Messin lähtöhalujen nopean laantumisen taustalla on Barcelonan jatkuva ja kertakaikkinen kieltäytyminen ajatukselle seuraikonin myymisestä.

Näin argentiinalaiselle jäisi ainoana vaihtoehtona viedä kiista oikeuteen, johon hän ei ole 16 seurassa vietetyn vuoden jälkeen valmis. Messi uskoo lakipykälien olevan puolellaan, mutta hän ei halua jättää uransa tärkeintä seuraa oikeussalissa.

Ainoat todellisuudessa Messin perässä olevat seurat Manchester City ja PSG ovat jäädyttäneet aloitteensa ennen kuin Messi ja Barcelona saavuttavat keskinäisen yhteisymmärryksen pelaajan lähtemisestä.

Messin isän Jorgen ja veljen Rodrigon sekä Barcelonan presidentin Josep Maria Bartomeun ja urheilutoimesta vastaavan Javier Bordasin tapaamisessa olikin keskiviikkona puheenaiheena vuoteen 2022 ulottuva jatkosopimus, jonka puitteissa Messillä olisi halutessaan mahdollisuus jättää seura ensi kesänä.

Lähteet: Marca, SPORT

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja