Lähteet: Norjalaisjätti teki muhkean tarjouksen suomalaisesta Veikkausliiga-tähdestä – osapuolet pääsemässä sopuun siirrosta

Norjalaisen TV2:n mukaan Norjan suurseura Rosenborg BK on pääsemässä Veikkausliigassa pelaavan Hongan kanssa sopuun suomalaishyökkääjä Agon Sadikun siirrosta.

TV2:n mukaan Rosenborg ja Honka ovat pääsemässä sopuun 7,5 miljoonan Norjan kruunun (noin 661 000 euron) arvoisesta siirtosummasta. Norjalaistoimittaja Per-Atle Karlsenin mukaan sopimus sisältäisi Hongalle 15 prosentin osingot Sadigun seuraavasta siirrosta.

Karlsenin mukaan Sadikun on määrä matkustaa Norjaan perjantaina lääkärintarkastusta ja sopimuksen allekirjoitusta varten.

MTV Urheilu tavoitti Hongan managerin Hexi Artevan, joka oli hyvin vähäsanainen norjalaismedian tietoihin liittyen.

– Ei ole minulla ole mitään sanottavaa siihen. Kyllä me olemme keskusteluja käyty, mutta jos on jotain kerrottavaa, niin varmaan jossain vaiheessa kerrotaan, mutta tällä hetkellä ei ole mitään sanottavaa, Arteva kommentoi.

20-vuotias Sadiku teki huiman läpimurtonsa Veikkausliigaan viime kaudella, kun hän takoi 26 pelaamassaan ottelussa 14 täysosumaa. Sadiku debytoi Huuhkajissa tammikuun maaotteluissa.

Lue myös:

    Uusimmat