Mainos

Lähdössä hiihtolomalle? Täältä löydät vielä halvimman tankkauspisteen

Etelän hiihtolomat alkavat ensi viikolla. Osa lomalaisista lähtikin jo nyt viikonloppuna perinteisesti kohti pohjoista.

Ajomatkalla auto voi tarvita kuitenkin bensaa tai dieseliä.

Polttoaine.net-sivuston mukaan edullisinta tämän päivän tietojen perusteella 95E10-bensa on ollut tänään Hyvinkäällä, jossa Hakakalliossa sijaitsevalla ST1-asemalla litra 95E10-bensaa maksoi 1,284 per litra. 

Toiseksi edullisinta on niin ikään Hyvinkäällä toisella ST1-asemalla, tällä kertaa Veikkarissa, jossa 95E10-bensa maksoi 1,289 litralta. Kolmanneksi halvinta bensiini on Pirkanmaalla Tampereen Pappilan alueella, missä ST1-asemalla bensalitran hinta on 1,314. Saman hintaista on myös Helsingissä, jossa saman merkkisellä asemalla saa samanhintaista bensiiniä Tattarisuolla. 

Neljänneksi edullisinta on Helsingin Jakomäen Teboililla, missä litrahinta 95E10-bensiinille on sivuston mukaan 1,329 ja viidenneksi edullisinta on Tampereen Teiskontien Neste Oililla, missä hintana on 1,334.

Diesel on taas Polttoaine.net-sivuston mukaan halvinta tänään ilmoitettujen tietojen perusteella Helsingin Tattarisuolla, missä diesel-litrasta maksetaan 1,224. Toiseksi halvinta on Tampereen Pappilan ST1-asemalla, missä litrahinta dieselille oli 1,234. Kolmanneksi edullisinta dieseliä saa tänään peräti kahdeksasta eri paikasta hintaan 1,239. 

Kalleinta bensaa tankkaat Enontekiöllä

Kalleinta 95E10-bensiini on taas tänään ilmoitettujen tietojen perusteellla Lapin Enontekiössä. Enontekiössä Hettan ST1-asemalla bensalitra maksoi 1,579 euroa.

Enontekiön Hetassa oli tänään myös toiseksi kalleinta. Hetan Teboilin bensalitra maksoi 1,459. Kolmanneksi kalleinta tänään ilmoitettujen tietojen perusteella on Seinäjoella, missä Törnävän Nesteellä bensalitra maksoi 1,453.

Eilen ilmoitettujen hintojen perusteella bensalitra oli kallista myös Juvalla (1,549 e/l) ja Ylöjärvelläkin 1,499 e/l.

Kalleimmat Diesel-pisteet taas ovat tänään ilmoitettujen tietojen perusteella Seinäjoella, Enontekiöllä ja Laihialla. 

Seinäjoella diesel-litrahinnat ovat kalleimmillaan Törnävän Nesteellä, missä saa maksaa 1,387 e/l. Enontekiön Hetan Teboil-asemalla diesel-maksoi taas 1,349. Hetan ST1-aseman diesel-hintaa ei oltu taas ilmoitettu. 

Laihialla Puistohulmin Nesteellä ja Seinäjoen Hyllykallion ST1-asemalla dieseliä sai 1,349 hintaan per litra. Seinäjoen Ylistarolla diesellitra maksoi 1,344 e/l ja Jyväkylän Savelan Nesteellä taas 1,334 e/l.

Eilen ilmoitettujen hintojen perusteella kuitenkin monessa paikkaa on ainakin ollut kalliimpaa. Juvalla oli eilen Hatsolan Nesteellä diesellitran hintana peräti 1,444 ja Ylöjärvellä Vaasantien Nesteellä diesel maksoi  1,429 euroa per litra.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.