Entinen maajoukkuehyökkääjä ryöpytti Lionel Messiä rajuin sanoin – "Hän on 150-senttinen ja autistinen"

Ranskan entinen maajoukkuehyökkääjä Christophe Dugarry haukkui Barcelonan supertähti Lionel Messiä erittäin kyseenalaisella tavalla.

Ranskan joukkueessa MM-kultaa vuonna 1998 voittaneen Dugarryn maanmies Antoine Griezmann on ajautunut Barcelonassa sivuraiteille ja pieneen rooliin, mikä on herättänyt kummastusta Dugarryssa.

Dugarryn mukaan Griezmannin otteet ovat olleet jopa pelokkaita. Painavan puheenvuoron yhteydessä Messikään ei säästynyt rajulta ryöpytykseltä.

– Mitä Griezmann oikein pelkää? Poikaa, joka on 150-senttinen ja puoliksi autistinen, Dugarry latoo RMC Sportin radio-ohjelmassa.

Entisen ranskalaishyökkääjän mukaan Griezmannin heikot esitykset Barcelonan paidassa johtuvat osaltaan Messistä.

– Griezmannin on näytettävä jossain vaiheessa, että hänellä on munaa. Olen sanonut jo vuoden ajan, että hänellä on ongelma Messin kanssa. Hänen täytyy lyödä häntä (Messiä) naamaan, Dugarry jatkaa.

Messi on ollut vuosia Barcelonan kiistaton ykköstähti, jonka varaan joukkueen peli rakentuu. Atletico Madridissa suurempaan rooliin tottunut Griezmann on jäänyt Barcelonassa Messin varjoon, mikä on syönyt ranskalaistähden itseluottamusta.

– On totta, että Messi voisi syöttää hänelle enemmän, mutta rehellisesti en ole yllättynyt. Griezmann menettää palloja, eikä pelaa itseluottamuksella. Hänen pitäisi puhua Messille ratkaistakseen ongelman, Dugarry sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat