Lady Gagan yltiöavara kaula-aukko käänsi katseet – katso kuvat!

Lady Gagan yltiöavonainen musta mekko käänsi niin fanien että paparazzien katseet: laulajan napa vilkkui iloisesti hänen lähtiessään fanien piirittämältä hotellilta.

Napa näkyy naapuriin – ja tällä kertaa aivan tarkoituksella. Laulaja Lady Gaga, 25, sai paistatella paparazzien salamavalomeressä lähtiessään Chateau Marmont -hotellista Los Angelesissa. Kohauttavista asuistaan tunnettu Lady Gaga oli tällä kertaa yllättävän hillitty näky.

Huolitellusti ja varsin tyylikkäästi meikattu Gaga oli pukeutunut tiukkaan mustaan mekkoon, jonka kaula-aukko illakoi navassa asti. Paparazzit keskittyivätkin napsimaan kuvia naisen suloista. Lady Gagan pitkät platinanvaaleat hiukset liehuivat tuulessa hänen astellessaan dramaattisin elkein ja diivamaisin askelin Jimmy Kimmel Live -shown kuvauksiin.

Hotellivierailun aikanaan Gaga ilahdutti hotellin ulkopuolella päivystäviä fanejaan sekä poliiseja tilaamalla heille roskaruokaa; hampurilaisia ja ranskalaisia. Gaga kirjoitti myös käsin niin sanotun rakkauskirjeen faneilleen, jossa hän kiitteli vuolain sanoin pikkuhirviöitään siitä, että he olivat laulaneet hänelle koko yön. Lisäksi hän kiitti poliiseja, jotka olivat huolehtineet faniensa turvallisuudesta.

"Rakastan teitä koko sydämestäni. Teette jokaisesta päivästä elämisen arvoista", Gaga kirjoitti.

Huom. Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Katso myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Splash

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja