Lady Gaga kerää ylistystä Super Bowl -spektaakkelistaan – katso kuvat vuoden puoliaikashow'sta

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pelattiin amerikkalaisen jalkapallon NFL:n huipentava Super Bowl. 

Historiallisessa ottelussa vastakkain mittelivät Atlanta Falcons ja New England Patriots. New England nousi uskomattomaan voittoon kirittyään 3-28 tappioasemasta. Kyseessä on historian ensimmäinen Super Bowl, joka on venynyt jatkoajalle. 

Super Bowlin juhlahumuun liittyy vuosittain olennaisesti myös puoliaikashow, jota seurataan ympäri maailman. Tänä vuonna lavan otti haltuun Lady Gaga

Lady Gagalta kuultiin show'ssa liuta hittejä, kuten Poker Face, Bad Romance ja Million Reasons. Tähti aloitti esityksensä stadionin katolta, missä hän kajautti mahtipontisesti kappaleen God Bless America. Katolta hän laskeutui vaijerin varassa itse lavalle. 

Läpi historian puoliaikashow on ollut myös poliittisten mielenilmausten näyttämö. Esimerkiksi vuonna 2016 Beyoncé ja hänen taustatanssijansa olivat pukeutuneet Black Panthers -asuihin. "Mustat pantterit" olivat mustien kansalaisoikeusliikkeen radikaali siipi. Organisaation tervehdys oli nyrkkiin puristettu käsi, joka nostetaan ilmaan. Kyseinen tervehdys nähtiin myös Beyoncén show'ssa. 

Hieman yllättäen Lady Gagan esityksessä politiikkaa ei juuri viljelty, vaikka Gaga tunnetaankin etenkin naisten oikeuksien puolustajana. 

Politiikkaa tai ei, Gagan esitys villitsee sosiaalisessa mediassa. Show'ta kehutaan ylistyssanoin ja hehkuttajien joukossa on useita maailmantähtiä. 

– Tanssii hurjasti ja laulaa livenä. Päättää kaiken nappaamalla jalkapallon. Olen aina pitänyt Lady Gagasta, mutta nyt rakastan häntä, enkä ole edes pahoillani. Tuo oli helkkarin upeaa, suitsuttaa näyttelijä Chris Pratt

– Uskomaton puoliaikashow, kehaisee Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tytär Ivanka

Myös Yhdysvaltain entinen varapresidentti Joe Biden innostui hehkuttamaan esitystä. 

– Häikäsivä esitys ystävältäni Lady Gagalta. Onnistut aina hämmästyttämään minut, niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin. Olen ylpeä saadessani työskennellä kanssasi seksuaalisen välivallan kitkemiseksi. 

Katso alta kuvat Lady Gagan puoliaikashow'sta!

Lue myös:

    Uusimmat