Laatukorun tyrmistynyt omistajaperhe tarkasteli tuhoja murtopaikalla: "Meiltä vietiin kaapit tyhjiksi – se on kaikki pois meiltä"

Vantaan Jumbossa murto: koruliikkeestä vietiin satojen tuhansien eurojen omaisuus 1:59

Viime yönä ammattimaisen murron kohteeksi joutuneen Laatukorun omistajaperhe sai aamuyöstä tyrmistyttävän tiedon. Vantaalla kauppakeskus Jumbossa sijaitsevasta liikkeestä oli lähtenyt varkaiden taskuun jopa satojentuhansien arvosta tuotteita.

– Sain meidän myymälänhoitajaltamme aikaisin aamulla tiedon tapahtuneesta, kertoo omistajan tytär Charlotte Silván MTV Uutisille liikkeen edustalla.

Omistajan poika Lauri Silván tuli myös paikalle siivoamaan murtautumisen jälkiä aikaisin aamulla.

Laatukorua vastapäätä olevaan toiseen koruliikkeeseen ei oltu murtauduttu, kuten ei myöskään muihin kauppakeskuksessa sijaitseviin liikkeisiin. Kyseessä vaikuttaa olleen ilmeisen suunnitelmallinen kohde.

– Tähän ne ilmeisesti tähtäsivät, toteaa Lauri Silván ja näyttää liikkeen yläpuolella olevaa hajoitettua ulkoikkunaa, jonka kautta murtautujat olivat päässeet suoraan liikkeen edustalle.

Tämän jälkeen murtautujat olivat päässeet sisälle liikkeeseen hajottamalla sen näyteikkunan.

– Kaapit oli vain siirretty tuosta ikkunan edestä pois, kun murtautujat tulivat sisään, Lauri Silvain toteaa.

"Ei tämä hyvältä tunnu"

Charlotte ja Lauri Silván kertovat, että menetysten suuruudesta on vaikea sanoa mitään täsmällistä ennen inverntaariota. Selvää on kuitenkin, että kaapeista oli lähtenyt paljon tavaraa. 

– Ei tätä oikein osaa sanoiksi pukea. Ei tämä tietenkään hyvältä tunnu. Meiltä vietiin kaapit tyhjiksi. Se on kaikki pois meiltä, Lauri Silván toteaa.

Charlotte Silvánin mukaan Laatukoru on tämän päivän suljettu kun liikettä siivotaan.

– Huomiseksi yritetään saada kauppa auki, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat