Laatoilla koko koti uusiksi, lue hauskat vinkit!

Pukkilan järjestämä kilpailu "Miten sinä käyttäisit laattaa?" sai suomalaiset ideoimaan yli 1 200 erilaista tapaa uudistaa kotia. Voittajaksi selviytyi Maija Rahkosen innovatiivinen idea seinäkalenterista.

Pukkilan järjestämä kilpailu keräsi yli 1 200 vastausta. Moni ehdotti laattaa käytettäväksi märkätilojen katoissa ja muiden perinteisten käyttökohteiden, kuten keittiön ja

Voittajaksi valittiin Maija Rahkosen (Tornio) innovatiivinen idea seinäkalenterista. Idea on ekologinen ratkaisu monivuotisen kalenterin käyttämisestä ja erottui massasta aivan erilaisena ratkaisuna.

– Tekisin laatoista pysyvän seinäkalenterin. 7x6-suorakaide vaaleista tai valkoisista laatoista. Tähän voisi kirjoittaa kuluvan kuun kalenterin aina taulutussilla ja sitten kuun lopussa pyyhkiä pois ja kirjoittaa seuraavan kuun kalenterin. Kalenteriin olisi helppo merkata menot ja muistettavat asiat ja niitä voisi muuttaa tarvittaessa, Rahkonen ideoi.

Maija Rahkoselle lähtee palkinnoksi Applen Ipad. Voittajan lisäksi haluamme palkita kaksi muuta kilpailijaa hupparilla – toisen ahkeruudesta ja toisen iskevästä huumorista. Susanna Nevalainen Raisiosta oli keksinyt peräti 100 erilaista ideaa ja kuopiolaisen Joni Niskasen ehdotus oli piristävästi erilainen.

– Laatoittaisin itseni ja sen jälkeen olisin LAATTAMIES. Laattamies olisi oikeuden puolustaja ja voittaisi rosvot!, Joni Niskanen kirjoitti.

Kuvat: Pukkila/ Shutterstock

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja