Kysely selvitti millainen on perusjamppa – lue yllättävät tulokset!

Miestenlehti Esquire tutki amerikkalaisten miesten mielenmaisemaa selvittääkseen, millainen on tuikitavallinen perusjamppa.

Tuhannen miehen vastauksista määriteltiin keskiarvojen mukaan se, millainen on "normaali" mies.

Tulosten mukaan normimies tykkää työstään tai ainakin sietää sitä. Hän nauttii enemmän ystäville tai perheelle kokkaamisesta kuin uusien vaatteiden tai edes auton ostamisesta. Hän omistaa vähintään kolmet farkut, ja hänelle Coldplayn konsertti on yhtä mielekästä viihdettä kuin laulukilpailun katsominen telkkarista – eli ei sitten ollenkaan hauskaa. Normimies ei usko viihtyvänsä strippiklubillakaan saati golf-kentällä: näin arveli nimittäin 37 prosenttia vastanneista.

Normimiestä ei häiritse asioida pisuaarilla, kun joku on vieressä. Hän lähtee uteliaalla mielellä sellaisiinkin juhliin, joissa ei tunne muita.

Läheisiä ystäviä hänellä on muutama, alle viisi. Naisia on kavereina vähemmän kuin miehiä.

Perusjamppa fanittaa omaa kotijoukkuettaan, mutta ei menetä yöuniaan, jos pelit eivät suju hyvin. Urheilua hän katsoo telkkarista mieluummin kuin ruokaohjelmia.

Perusjamppa on suhteellisen raitis. Hän ei nauti kahta annosta enempää alkoholia kerralla välttämättä yhtenäkään iltana viikossa, ehkä viikonloppuna.

Perusjamppa käyttää kosteusvoidetta ja partavettä, mutta ei värjää tukkaansa, hanki suihkurusketusta tai teetä manikyyriä. Täysin tavatonta manikyyri ei miehellä kuitenkaan ole: neljännes on laitattanut kyntensä joskus. 22 prosenttia on käyttänyt peitevoidetta.

Viimeisen kuukauden aikana normimies on masturboinut, kaivanut nenäänsä, piereskellyt kuuluvasti muiden ihmisten edessä ja itkenyt. Neljäsosa on masturboinut työpaikallaan: vähemmistö vastanneista, mutta kuitenkin.

Perusjamppaa ei kiinnosta katsella toisten miesten sukukalleuksia, mutta jos kyseessä on kuuluisuus, kolmennes vastaajista ei voisi vastustaa kiusausta kurkistella tämän alastonkuvia.

Seksiä normimies harrastaa kerran, pari viikossa, ja aktin aikana kahdessa eri asennossa. Todennäköisemmin hän on harrastanut makuuhuoneessa roolileikkejä kuin lähettänyt seksikkäitä tekstiviestejä. Häntä ei kiinnosta pomottaa tai olla alistettuna sänkyleikeissä.

Perusmies sanoo "minä rakastan sinua" joka päivä, joko kumppanilleen, lapselleen tai vaikka vanhemmalleen.

Kurkista suomalaisen miehen ajatuksiin – katso Iholla-traileri

Iholla alkaa tänään Avalla klo 21, muista katsoa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja