Mainos

Kyösti Mäkimattilalla on erityinen suhde ja yhteys kaksoissisareensa: "Jotain yliluonnollista siinä on"

6:17
Kyösti Mäkimattila: Rio ohoi

Kyösti Mäkimattila on läheinen kaksoissisarensa Elinan kanssa.

Tähdet, tähdet -ohjelman kuluvalla kaudella vanhat tutut genrejaot on unohdettu, ja tähtiartistit pääsevät näyttämään itsestään uusia puolia erilaisten teemojen kautta. 

Ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana on ystävyys, ja artistit pääsevät omistamaan kappaleet tärkeille ystävilleen sekä soolona että duettona.

Kyösti Mäkimattila omistaa illan esitykseen hyvälle ystävälleen Yonalle, mutta hänellä on myös erityisen läheinen suhde kaksoissisareensa. Mäkimattila kertoo, sekä hän että hänen siskonsa asuvat kumpikin Turussa, ja he ovat edelleen hyvin paljon tekemisissä toistensa kanssa.

Lapsuutensa sisarukset elivät lähes kuin toisiinsa liimattuina. Mäkimattilan mukaan tämä näkyy heidän elämässään edelleen, sillä kuten kaksosille joskus on ominaista, myös Mäkimattila ja hänen siskonsa aistivat sanattomasti toistensa huolet ja murheet. 

– Kyllä mä soitan Elinalle, kun mulla tulee sellainen olo, että onkohan hänellä kaikki hyvin. Ja hän on soittanut mulle juuri sellaisella hetkellä. Sitä on vaikeaa selittää, mistä se johtuu, mikä on se taajuus. Jotain yliluonnollista siinä on. 

Mäkimattilan sisar ei ole käynyt katsomassa Tähdet, tähdet -lähetystä. Mies vitsailee, että veljen suorituksen jännittäminen voisi olla siskolle jopa hieman liikaa. Palautetta esityksistä on kuitenkin tullut. 

– Hän tärisee siellä sohvan nurkassa. Mutta kyllähän sieltä hyvät palautteet ja tsempit on aina tulleet. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja