Kymmenen syytä jättää mies vuonna 2012

Onko suhteesi viittä vaille valmis varikolle? Nämä merkit paljastavat, että sinun tulisi jättää hänet vuonna 2012.

Vuodenvaihteessa on hyvää aika miettiä, mikä on suhteesi tila. Huonoon suhteeseen ei kannata turhaan jäädä. The Frisky kokosi yhteen merkit, jotka paljastavat, että sinun tulisi harkita kumppanisi jättämistä vuonna 2012.

1. Hänestä on tullut oikea sohvanvaltaaja. Jos mies ei jaksa tehdä muuta kuin vaihtaa kaukosäätimestä kanavaa, on aika miettiä, olisiko aktiivisempi kumppani sinulle sopivampi.

2. Ihmissuhteesi on yhtä feikki kun Kim Kardashianin häät. Miehesi puhelinsoitto saa sinut vain huokaisemaan tylsyydestä.

3. Miehesi ei vie sinua firman juhliin, koska ei pidä sinua näyttämisen arvoisena.

4. Hän haluaa viettää uudenvuodenaaton ystäviensä kanssa, ei sinun seurassasi.

5. Lomanne yhdessä ovat pelkkää riitelyä. Jos et pysty nauttimaan kumppanisi seurasta edes vapaalla, vuosi 2012 voi olla teille varsin kivinen.

6. Hän vahtaa syömisiäsi lomallakin. Melkein kaikki meistä herkuttelevat juhlien aikana, kalorien laskemisen aika on siis myöhemmin.

7. Hän on työnarkomaani. Työteliäisyys on hyve, mutta liika on liikaa. Mikäli hänen on pakko työskennellä joka jouluna ja uudenvuodenaattona, hänellä tuskin tulee olemaan aikaa sinulle muutenkaan.

8. Tunnet hänen perheensä vain joulukorteista. Haluaako hän siis piilotella sinua?

9. Hän ei antanut sinulle edes korttia lahjaksi. Tavaraa on ihmisillä jo liikaakin, mutta kai hän muisti sinua edes joulukortilla?

10. Olet lopettanut uskomasta orgasmeihin niin kuin lopetit aikoinaan uskomasta joulupukkiin. Mikäli miestäsi ei kiinnosta tyydyttää sinua, on aika jatkaa matkaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja