Kylmäävä video leviää: vapaaottelijalta brutaali hyökkäys tubettajan antaessa haastattelua

Puolalainen vapaaottelija Amadeusz "Ferrari" Roslik keskeytti tubettajan haastattelun lyömällä tätä rajusti kasvoihin.

Välikohtaus tapahtui tiistaina, kun Sadekina tunnettu tubettaja antoi haastattelua toimittaja Monika Laskowskalle. Kesken yhden Sadekin vastauksen haastattelu keskeytyi hirvittävällä tavalla.

Taustalta tullut mies, puolalainen vapaaottelija Amadeusz "Ferrari" Roslik, löi Sadekia hurjalla voimalla kasvoihin. Sadek huojui tolpillaan toinen käsi pystyssä, mutta pystyi nousemaan pian kuitenkin ylös ja hämmästyttävää kyllä, jatkamaan haastattelua.

Kamalasta tilanteesta leviää video sosiaalisessa mediassa.

Puolalaisten mediaraporttien mukaan Sadek on arvostellut pitkään Roslikia ja antanut negatiivisia kommentteja myös tämän perheestä.

Vapaaotteluorganisaatio Fameen kuuluvan Roslikin on määrä otella lauantaina Pawel "Scarface" Bombaa vastaan. Roslikilla on ammattilaisurallaan kolme voittoa ja kolme tappiota.

Roslik on ennenkin menettänyt malttinsa oktagonin ulkopuolella. Maaliskuussa hän kävi rajua iskunvaihtoa toisen ottelijan kanssa ennen ottelua. 

Video alla: C Moren haastattelussa ollut katsoja joutui elokuussa täysin valmistautumatta toisen henkilön hyppypotkun kohteeksi. 

0:37
Pelottava näky C Moren tv-haastattelussa: ohikulkija iski haastateltavan nurin raivoisalla hyppypotkulla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja