"Kyllä se raapaisisi syvältä" – Leijonat-luotsi Jukka Jalonen pohti IFK:n valmentajatilannetta

Mestareiden pöytä 9:49

C Moren CHL-lähetyksen Mestareiden pöydässä pohdittiin, mikä merkitys sillä on, kun pelaajat sekä valmentajat tekevät sopimuksia jo lokakuun ja marraskuun vaiheilla. 

Viime aikoina suomalaisessa jääkiekkomediassa on pyörinyt kiivaskin keskustelu siitä, tekikö Helsingin IFK oikein ilmoittaessaan lokakuussa nykyisen apuvalmentajan Jarno Pikkaraisen ensi kauden päävalmentajapestin. 

Pikkarainen korvaa ensi kaudella nykyisen päävalmentaja Ari-Pekka Selinin, vaikka Selinin alaisuudessa IFK on saanut luotua itselleen pelillisen identiteetin.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoi myös oman näkemyksensä asiaan.

– Jos olisin vastuuvalmentaja joukkueessa ja haluisin jatkaa siinä seurassa vielä ja kävisi niin, etten saisi jatkaa ja minun apuvalmentajani ottaisi sen pestin seuraavaksi kaudeksi, niin kyllä se väkisinkin minuun vaikuttaisi, Jalonen totesi C Moren CHL-lähetyksen Mestareiden pöydässä.

Selin on pysynyt tiedotuksen jälkeen ammattimaisena, eikä ole alkanut perata julkisuudessa tuntojaan tulevasta valmentajanvaihdoksesta. 

– Tiedän, että se pitäisi ottaa ammattimaisesti, niin tekisin ja niin tekee varmaan ”Atu” Selinkin, mutta kyllä se vähän raapaisisi syvältä. Pystyykö sen jotenkin peittämään, ettei se näkyisi joukkueelle? Se on se haaste siinä, Jalonen pohti. 

Katso pääkuvan videolta, mitä mieltä Juuso Riksaman ja Petteri Nokelainen ovat IFK:n tilanteesta!



 

Lue myös:

    Uusimmat