Uskaltaisitko kokeilla tätä uutta trendiä? Niukat uima-asut tehdään pelkästä teipistä

11:33

Paljastavat teippiuima-asut esiteltiin catwalkilla Yhdysvalloissa. Uudesta trendistä uutisoivat muun muassa brittilehdet Metro ja Sun.

Katso yllä olevalta videolta, millaisia olivat uima-asutrendit Helsingissä 1950-luvulla!

Monikäyttöinen ilmastointiteippi voi saada trenditetoisten käsissä jälleen uuden käyttötarkoituksen, sillä siitä voi nyt tehdä itselleen uikkarin!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niukat uima-asut esiteltiin viime viikolla Miamissa Swim Week -muotinäytöksessä. Uima-asut ovat osa Black Tape -projektia, jonka on toteuttanut "teippitaitelija" Joel Alvarez.

Muotinäytöksessä nähdyt naiset oli koristeltu erilaisilla teipeillä kultaisesta perinteiseen mustaan. Uima-asut ovat graafisia, mutta varsin niukkoja. Strategiset paikat ovat juuri ja juuri peitetty.

Kaikki videot ja kuvat muotinäytöksestä voit katsoa painamalla julkaisun oikeassa kulmassa keskellä näkyvästä nuolesta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Pysyvätkö päällä?

Tavalliset uima-asut voivat helposti alkaa roikkumaan tai pahimmillaan jopa tipahtaa hypätessä laiturilta veteen, mutta näiden teippiasujen kanssa tätä ongelmaa ei varmasti pääse sattumaan.

Toinen hyvä puoli on se, ettei uimapukuostoksilla tarvitse käyttää aikaa sopivan koon etsimiseen, sillä teipeillä uima-asusta saa itselleen juuri oikean kokoisen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisaalta Metro pohtii, pysyykö teippi iholla aurinkorasvasta, merivedestä ja hikoilusta huolimatta.

Hyvä kysymys on myös se, saako teippiuima-asuja pois mitenkään kivuttomasti vai täytyykö osat aina repiä pois kuin vahaliuskat konsanaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Instagram, MetroSun.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja