Kuvat: Krista Siegfridsillä rohkea tyyli – lateksia ja sambabikinit

Ruotsissakin uraa luova laulaja viihtyy lavalla näyttävissä asuissa.

Laulaja Krista Siegfrids piipahti vieraana Lakon ja Herban Boksi -ohjelmassa. Ohjelmassa vieraat pelaavat erilaisia konsolipelejä, ja laulajasta paljastuikin todella kilpailuviettinen puoli. Ennen ohjelman kuvauksia laulaja avasi näyttävää esiintymistyyliään MTV.fille.

Siegfrids ei ole mikään hiirulainen. Useamman stailistin kanssa yhteistyötä tehnyt laulaja jopa nauttii siitä, että esiintymisasut herättävät ajatuksia.

Katri Niskanen, Mert Otsamo, Mirkka Metsola, Joona Huotari. Heidän kanssaan olen tyylejäni kehitellyt. Erityisesti Huotari on tehnyt paljon hulluja esiintymisasuja. Vuosia sitten olin niin paljon hullumpi. Ehkä olen nyt vähän aikuistunut, kaunotar naureskelee.

– Mielestäni on kiva pukeutua tosi hassusti ja kreisisti. On vähän tylsää, jossei koskaan räväytä.

Suomea euroviisuissakin laulaja ei tykkää myös hassutella pukeutumisellaan. Roope Salmisen kanssa tänä vuonna kilpailun juontanut Siegfrids edustikin hattaraa muistuttavassa asussa.

– UMK-kisassa nähty pinkki palleroasu herätti tosi paljon tunteita. Mielestäni se on vaan hauskaa, juontajanakin nähty Siegfrids sanoo.

– Kaikki kenen kanssa olen tehnyt yhteistyötä, niin olen aina tullut toimeen. Ajatus on usein ollut, että halutaan jotain erityistä ja kreisiä. On kiva, että lavatyyli herättää ja saa jengin miettimään.

– Saa paljon kommentteja, että:" Mitä h*lvettiä, eihän tuommoisia asuja voi laittaa!". Sitäkin enemmän saan kannustavaa palautetta ja kehuja. Moni sanoo, että on kiva, että Suomessa joku pukeutuu näyttävästi ja erottuu joukosta, Siegfrids kertoo saamastaan palautteesta.

– Välillä haluan vain sokeerata, simple as that, laulaja naurahtaa.

Räväkkä laulaja testasi Lakon ja Herban ohjelmassa muun muassa Wii fit -peliä, jota ohjataan omalla keholla. Alta olevalta videolta näet, miten laulajatar suhtautuu häviöön.


Lakon ja Herban Boksi keskiviikkoisin suorana lähetyksenä Subilla kello 21:00.

Lue myös:

    Uusimmat