Kuvat: Kaksi takkaa ja kattoterassi merinäköalalla – tältä näyttää Ville Valon koti

HIM-yhtyeen keulakuva Ville Valo myy persoonallista tornitaloaan.

Ville Valon hulppea kotitalo Helsingin Munkkiniemessä on myynnissä. Peräti 2,6 miljoonan hintalapulla varustettu persoonallinen, 216, 3 neliömetrin kokoinen tornitalo on täynnä erikoisia yksityiskohtia.


Myyntiä hoitavan kiinteistönvälitystoimisto Crapen ilmoituksesta selviää, että viisikerroksinen, linnamainen tornitalo on  alun perin toiminut Munkkiniemen kartanon viljasiilona. Asumiskäyttöön torni muutettiin 1930-luvulla.

Carl Ludvig Engelin suunnittelema tornitalo valmistui vuonna 1840.


Viime vuonna varsin kattavasti saneeratussa tornissa on paljon ylellisiä ja erikoisia yksityiskohtia, esimerkiksi talon toinen kerros on akustoitu, mikä tekee huoneen äänimaailmasta kaiuttoman. 


Talon ikkunapuitteiden viisteet on myös suunniteltu auringon valon suuntaa mukaileviksi.

Komealla parkettilattialla varustettu tyylikäs keittiö on laadukasta Gaggenaun mallistoa, ja myös kylpyhuoneet uhkuvat luksusta. Kullanhohtoisten kylpyhuoneiden kalusteet on valittu ylellisistä Villeroy & Boch - ja Gustavsberg-merkeiltä.


Talossa on myös kaksi tulisijaa ja komeat rautaportaat. Ylimmän kerroksen yhteydessä on terassiparveke, josta voi ihailla upeita ja esteettömiä merimaisemia.


Katso lisäkuvat ja Crapen myynti-ilmoitus täältä. ja Facebook-ilmoitus täältä.

Valon myyntiaikeista kertoi ensimmäisenä Seiska.


Lue myös:

    Uusimmat