Kuvat: Isän ja pienen tyttären koskettava hetki – edesmennyt äiti herää valokuvissa uudelleen henkiin

Blogisti Rafael Del Colin ikuistama kuvauspäivä tyttärensä kanssa kätkee kauniin ja koskettavan viestin. Kuvat ovat otettu edesmenneen äidin muistoa kunnioittaen – kuvissa äiti herää uudestaan henkiin tyttärensä kautta.

Rafael Del Colin vaimo kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 2013. Nuorta, 26-vuotiasta vaimoa ja äitiä jäivät suremaan mies ja heidän pieni tyttärensä, Raisinha.

Edesmenneen äidin muistoksi Rafael perusti blogin ja järjesti valokuvaussession vuonna 2014, jossa pieni 4-vuotias tytär pääsi päätähdeksi poseeraamaan kuvissa yhdessä isänsä kanssa. Kuvia varten tytär sai käyttää äitinsä korkokenkiä ja koruja – ja vieläpä erittäin koskettavasta syystä.

Valokuvat nimittäin otettiin varta vasten samalla lailla, miten Rafael ja hänen vaimonsa olivat kuvissa taannoin yhdessä poseeranneet. Nyt äidin sijalla kuvissa olikin heidän tyttärensä.

Valokuvat ovat siinäkin mielessä metaforallisia, että edesmennyt äiti elää edelleen – tyttärensä kautta, Rafaelin rinnalla.

Katso video, millainen kuvauspäivä oli:

Vaikka video onkin lähes vuoden vanha, se herättää edelleen katsojissa suuria tunteita ja onkin saanut huomiota sosiaalisessa mediassa.

30-vuotias leskeksi jäänyt isä kirjoittaa  blogia portugaliksi.

Lähteet: Buzzfeed, Youtube

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja