KUVAT: Isac Elliot -faneilla uniikki elämys MTV:llä – täynnä tunteita

Popin supertähti Isac Elliot esiintyi torstaina Radio Novan Nova Stagella. Kaksi onnekasta fania pääsi seuraamaan keikkaa ja tapaamaan tähteä.

MTV on tarjonnut jälleen elämyksiä. Onnekas Isac Elliot -fani Meri pääsi kilpailun kautta torstaina Radio Novan Nova Stagelle seuraamaan Isacin esiintymistä. Arvonnan voittanut sai ottaa mukaan yhden ystävänsä.

Helsingistä kotoisin oleva Meri, 14, saapui jännittyneenä Maikkarille ystävänsä Even, 16, kanssa. Fanit olivat onnekkaita, sillä kilpailuun osallistui huima määrä faneja, noin 580.

– Tosi hyvät fiilikset on voitosta. Sovimme etukäteen, että jos jompikumpi meistä voittaa, niin otamme toisemme mukaan.

Meri ja Eve ovat todellisia Elioteerseja, he ovat seuranneet Isac Elliotin uraa alusta asti ja olleet laulajaa esimerkiksi lentokentällä vastassa.

– Silloin kun Isac Elliot oli vieraana Posse-ohjelmassa, olimme ulkona odottamassa. Ehdimme pikaisesti nähdä hänet. Isac on ihana, kun se pitää niin tiiviisti yhteyttä faneihinsa.

Fanihuumaa ja ikimuistoinen tapaaminen

Tällä kertaa fanikaksikko pääsi kuitenkin viettämään laatuaikaa Isacin kanssa, sillä he seurasivat tähden Nova Stagen keikkaa lähietäisyydeltä Radio Novalla.

Jo ennen keikkaa iloinen Isac kävi moikkaamassa faneja ja kiitteli heitä myös haastattelussa. Vielä tässä vaiheessa sekä esiintyjä että fanit olivat hieman jännittyneinä.

Keikalla Isac esitti materiaalia hiljattain julkaistulta kakkosalbumiltaan. Nova Stagen keikan voit katsoa jutun lopusta videolta. Videolla on nähtävissä keikan kaksi biisiä ja lisää Nova Stagen materiaalia voit katsoa MTV:n Katsomo-palvelun kautta.

Keikan jälkeen Meri ja Eve pääsivät yhteiskuviin Isacin ja bändin kanssa. Fanit myös juttelivat Isacin kanssa niin koulusta kuin keikoistakin ja iloinen kiherrys ja puheensorina täytti huoneen. Vierailulta tarttui mukaan myös tähden tuore Follow Me -levy nimikirjoituksilla.

Maikkarin piha-alueella oleili keikan aikana kymmenittäin faneja tähden näkemisen toivossa. Meri ja Eve saivatkin vierailun jälkeen esitellä muille innokkaille faneille kuvia ja kertoa tunnelmistaan.

– Oli kyllä ikimuistoinen vierailu, tunteita täynnä. Oli mahtavaa kuulla uusia biisejä livenä, tytöt hehkuttivat.

Isacin keikka Nova Stagella:

Isac Elliot Nova Stagella 24:38

Isacin haastattelu Nova Stagella:

Isac Elliot kertoo uransa siisteimmästä keikasta 7:12

Nova Stage on Radio Novan reilu vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut yli 100 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja täältä.

Lue myös:

    Uusimmat