KUVA: Taylor Swift taas Parikan kengissä – suunnittelija iloitsee

Suomalaissuunnittelija Minna Parikka lisäsi keskiviikkona Instagram-tililleen kuvan, jossa amerikkalaismuusikko Taylor Swift poseeraa hänen kenkämallistonsa loaferit jalassaan.

Laulaja Taylor Swift on selvästi mieltynyt suunnittelija Minna Parikan Caracal cat ear -nimisiin loafer-kenkiin. Muusikko kuvattiin kyseisissä kengissä jo toukokuussa New Yorkissa, ja nyt kaunottaresta on julkaistu taas uusi kuva loaferit jalassaan.

Parikka on luonnollisesti iloinen siitä, että Swift viihtyy hänen kengissään.

– Hän ilmeisesti tykkää noista Caracal-loafereista, ne ilmeisesti sopivat hänen tyyliinsä. Ne on sellaiset niin kuin käyttiskengät, jotka on helppo pistää jalkaan minne ikinä meneekään, suomalaissuunnittelija summaa.

Caracal cat ear -loaferit päätyivät Swiftille tarkoituksella.

– Meillä on yksi kontakti Losissa, joka tuntee hänet, Parikka paljastaa.

Suunnittelija olisi mielissään, jos Swift käyttäisi jatkossakin hänen mallistonsa kenkiä. 

– Se on tosi hieno meriitti kyllä merkille ja tuntuu tosi hyvältä. Tuollaistahan sen pitäisi ollakin, että olisi jatkuvasti tuota julkkisnäkyvyyttä, suunnittelija iloitsee.

Yksi maailmantähti, jonka jalassa Parikka haluaisi nähdä kenkänsä, on Beyoncé.

– Henkilökohtaisesti tosi paljon tykkään Beyoncén energiasta, että hän varmaan olisi sellainen, joka osuisi nappiin. Hän vaikuttaa erittäin päämäärätietoiselta naiselta, mutta samalla herkältä, se on hyvä yhdistelmä, Parikka pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat