KUVA: Tami paljastaa maistiaisen MM-kisatyylistään

Kiekkoasiantuntija Juhani ”Don Tami” Tammisen värikkäästä pukeutumisesta on muodostunut ilmiö. Tänä iltana on aika tehdä paljastuksia ”Aurinkokuninkaan” asuista Minskin MM-turnauksessa.

Juhani ”Tami” Tamminen ja stylisti Jemina Hanhijärvi ovat MTV Sport Kisastudio -ohjelman vieraina lauantaina kello 18.30. Tammisen jääkiekon MM-kotikisoihinkin vaatettaneella Hanhijärvellä on jo melko vahva visio siitä, minkälaisia kalapaitoja ja taskuliinoja MTV Sportin jääkiekkoasiantuntijalle on varattu Valko-Venäjän-kisamatkalle.

Viime keväänä otsikoihin nousi erityisesti Tamin kalapaita, joka myytiin pian loppuun niin nettikaupoista kuin tavarataloistakin.

Stylisti Jemina Hanhijärvi lupaa, että Tamin yllä nähdään tänäkin keväänä värikkäitä kuoseja.

– Takit on teetetty Intiassa. Niissä nähdään nyt keväällä muodissa olevia juttuja, kuten pastellia, erilaisia printtikuvioita ja mustavalkoista, Jemina paljasti MTV.fille ennen lähetystä.

Tamin kisatakit ovat parhaillaan matkalla Intiasta Suomeen. Jemina jännittääkin, ehtivätkö vaatteet ajoissa Suomeen.

MTV Sport Kisastudio -ohjelmassa nähdään Tamin ja Jeminan lisäksi tennisässä Jarkko Niemisen haastattelu. Nieminen kertoo Monacon Masters -turnauksen glamourista ja kuinka paljon ATP-kiertueella syttyy romansseja pelaajien keskuudessa.

MTV Sport Kisastudio lauantaisin klo 18.30 MTV 3 -kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat