Mainos

Kuva: Salminen ja Sieppi selvittivät Snapchatin naamanvaihdolla: Tältä lapsemme näyttäisi

Ahkerasti sosiaalisessa mediassa esillä oleva näyttelijä-muusikko lähti kaunotarkultansa kanssa kokeilemaan face swap -sovellusta, joka vaihtaa kasvokuvat päittäin.

Roope Salminen Show’ta Subilla luotsaavalla Roope Salmisella on hurja määrä seuraajia erityisesti nuorten suosimassa Snapchat-sovelluksessa. Viime viikkojen aikana on maailmalla levinnyt villitys face swappiin, eli toimintoon, jolla kahden eri ihmisen kasvot saadaan vaihtamaan paikkaa kuvissa ja videoissa.

Pitkän hyssyttelyn ja "en-kommentoi" -vaiheen jälkeen Salminen myönsi huhtikuun puolivälissä avoimesti rakkautensa ja avosuhteensa missinä pinnalle nousseeseen Sara Sieppiin omalla Facebook-sivullaan.

Rakastavaisilla onkin silminnähden hauskaa keskenään ja mitä ilmeisimmin hyvin samantyyppinen huumorintaju.

Roope Salminen testasi miltä hänen ja Sara-rakkaansa kasvovaihtarit näyttäisivät. Rakkaudentunnustuksia avoimesti kullalleen vannottava Salminen oli lisännyt videoonsa vielä muutaman punaisen sydämen varmistaakseen, ettei kenellekään jää hänen mietteensä epäselväksi.

Salminen pohjusti kasvovaihtareitaan kertomalla, että hänen ja Siepin suhdetta on kommentoitu kahdella tavalla: 1. Salminen ei pelaa jääkiekkoa 2. Heille tulisi todella kauniita lapsia. 

– Hyvä snappikansa, selvitämme tässä ja nyt miten kauniita lapsia minulle ja avopuolisolleni tulisi, Salminen snapissaan sanoo.

Kuva siirtyy sohvalla istuvaan Sara Sieppiin, joka ilmeisesti katsoo Salmisen kasvovaihtarikuvaa ja naureskelee.

– Hankitaanko lapsi? Salminen avopuolisoltaan kysyy.

– Ei, Sieppi pudistelee päätään ja jatkaa nauramistaan Salmisen Snapissä.

Tarkkasilmäisen on verrattain helppo erottaa kuvasta Siepille ominainen silmämeikki ja vahvasti punatut huulet. Myös kulmakarvat kuuluvat kaunottarelle, vaikkei näyttelijänkään kulmat kovin villinä rehota.

Roope Salminen Show maanantaisin kello 21:00 Subilla. Jaksot ennakkoon ja jälkikäteen nähtävissä myös Katsomossa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja