Mainos

Kuva: Ensimmäiset Ensitreffit alttarilla -parit kokoontuivat kannustamaan uusia pareja

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella ihastuttaneet Viola, Esa, Miia, Olli, Jussi ja Pia kokoontuivat yhteen katsomaan uutta kautta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa vastavihityt parit matkustivat häämatkalle tutustumaan toisiinsa paremmin. Ohjelman edelliseltä kaudella rakkautta etsineet Viola, Esa, Miia, Olli, Jussi ja Pia kokoontuivat katsomaan uutta jaksoa.

– Kutoset ja skumpat kisastudiossa. Kakkoskauden kutosille tsemppiä! Ootte ihania, Miia kirjoittaa Instagram-kuvan viereen.

– Kutoset koolla ja analyysiä pukkas kakkoskaudesta aika solkenaan, Jussi puolestaan kommentoi Instagram-tilillään.

– Kutosia ruudun molemmin puolin! Kiitos kisakatsomosta Miia, Olli, Viola, Esa ja Jussi. Ja T&R, M&J ja S&A: me niin tsempataan teitä, Pia kommentoi omalla Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, niin katso se täältä.

Pia iloitsee uudesta rakkaudesta

Ensimmäisen kauden pareista Viola ja Esa ovat yhdessä. Miian ja Ollin sekä Jussin ja Pian yhteinen taival päättyi ohjelman jälkeen, mutta kaikki ovat edelleen hyvissä väleissä.

Uutta romanssiakin pukkaa jo, sillä esimerkiksi Pia on kirjoittanut blogissaan ja Instagrammissa uudesta rakkaudesta, joka kukoistaa.

Jos kuva ei näy, niin katso se täältä.

– Ensimmäisen kvartaalin täyttymisen kunniaksi osavuosikatsaus blogissa. Toinen yhtiön perustajajäsenistä nauttii toistaiseksi anonymiteetin suojaa aurinkolasien takana, mutta suostui analyytikoiden kannustamana lähettämään terveiset riippumaton uumenista, Pia kuvailee Instagram-tilillään.

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.