Mainos

Kuusi kymmenestä parisuhteesta on onnettomia?

Onko ihmistä sittenkään tarkoitettu elämään pitkäaikaisessa parisuhteessa? Tätä voi miettiä tutustuessa uuden brittitutkimuksen tuloksiin.

Uuden tutkimuksen mukaan kuusi kymmenestä parisuhteessa elävästä aikuisesta myöntää, että heidän rakkauselämässään olisi kehitettävää. Neljä kymmenestä on harkinnut partnerinsa jättämistä. Yksi kymmenestä ei enää luota partneriinsa. Tutkimukseen osallistui 3000 pariskuntaa. Sen toteutti Ukdating.com-sivusto.

Pariskunnat nimesivät onnettomuutensa syyksi erityisesti seksin ja spontaaniuden puutteen. Suurin osa pariskunnista antoi seksielämälleen arvosanan kuusi kymmenestä. 25 prosentin mielestä seksi on enemmänkin rutiininomaista kuin täydellistä.

Yli puolet gallupiin osallistuneista sanoi, ettei heidän partnerinsa ole enää samalla tavalla hellä ja antelias kuin hän oli suhteen alussa. 33 prosenttia vastaajista kertoi, että spontaanius on kadonnut suhteesta tyystin. Spontaaniudella tarkoitettiin esimerkiksi romanttisten matkojen varaamista, lempiruokalajin kokkaamista sekä yllätyskukkakimppujen ostamista.

Tutkimuksen mukaan 13 prosenttia vastaajista ei enää halua samoja asioita tulevaisuudelta. 19 prosenttia ei anna tarpeeksi aikaa tai huomiota toisilleen. 16 prosentille ajan puute on suurin riidan aihe, kun taas seitsemän prosenttia ei enää yksinkertaisesti halua toisiaan.

Kolmasosa ei harrasta enää lähellekään niin paljon seksiä kuin aloittaessaan seurustelun. Tutkimus ei kuitenkaan ollut täysin negatiivinen. Kuusi kymmenestä kehui rakastettunsa olevan kiltti, neljä kymmenestä piti kumppaniaan edelleen hyvännäköisenä ja kuusi kymmenestä rakasti partnerinsa hauskuutta ja persoonallisuutta.

Lähde: Dailymail

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.