Kuuntele hätäpuhelu: Näin poliisi hälytti apua putkassa pahoinpidellyksi väitetylle miehelle – "Se meni nyt elottomaksi"

Tämän videon poliisi halusi salata: Poliisijoukon putkassa maihin laittama mies meni elottomaksi – katso poliisin väitetyt nyrkiniskut 1:49
Kuuntele poliisimiehen hätäkeskuspuhelut kokonaisuudessaan videolta.

Tällä viikolla Lahdessa Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa puitu väitetty putkapahoinpitely päättyi siihen, että elottomaksi mennyttä miestä jouduttiin elvyttämään. Hätäpuhelujen perusteella poliisi soitti ensin ambulanssin tajuttomalle miehelle, mutta pian sen jälkeen mies todettiin elottomaksi.

– Meillä on tota putkalla tajuton jätkä, poliisi kertoi hätäkeskukselle.

Kysyttäessä miehen hengittämisestä poliisi vastasi "toistaiseksi vielä hengittelee".

– Laittoi tossa aika voimakkaasti kiinniottotilanteessa hanttiin ja nyt meni tuossa hetki sitten tajuttomaksi, hän kertoi kysyttäessä tilanteen taustoja.

Mies lopetti hengittämästä

Pian poliisi soitti hätäkeskukseen kuitenkin toistamiseen. Mies oli lopettanut hengittämästä.

– Tilattiin äsken tänne tajuttomalle potilallle ambulanssi ja se meni nyt elottomaksi, peruselvytys aloitettu, poliisi kertoi seuraavassa hätäpuhelussa.

Peruselvytys oli onneksi menestyksekästä, ja poliisi sai soittaa hätäkeskukseen kolmannen kerran kertoen, että mies oli hengissä, mutta yhä tajuton.

Tämän videon poliisi halusi salata: Poliisijoukon putkassa maihin laittama mies meni elottomaksi – katso poliisin väitetyt nyrkiniskut 9:23
Katso video: MTV Uutisten rikostoimittaja Ville Eklund taustoittaa tapahtunutta välikohtausta MTV Uuitset Livessä.

Lue myös:

    Uusimmat