Mainos

Kuunkuiskaajat ei pistä päätä pensaaseen

-Eilinen oli keikkana ihan top ykkösessä, mitä ikinä olen vetänyt. Edes Värttinän keikat eivät pärjää eiliselle semifinaalille, Johanna Virtanen hihkuu iloisena.

-Vähän on haikea olo, koska olisimme ansainneet finaalipaikan. Olemme käyttäneet viisi kuukautta yhteen hetkeen ja nyt olo alkaa tyhjentyä. Tänään kuitenkin annamme vielä hirveästi haastatteluja ja sitten keskitymme kannustamaan muita kilpailijoita, Virtanen kertoo hänen ja Susan Ahon aikeista.

-Elämä ei lopu euroviisuihin, kertoo oslolaisen hotellin aamiaispöydästä tavoitettu Kuunkuiskaajien manageri Jari-Pekka Jouppi.

-Tämä oli upea kokemus. On ollut tosi hienoa olla mukana, sillä täällä ei ole kilpailuhenkeä esiintyjien kesken, vaan kaikki komppaavat toisiaan.

Paljon sympatiaa muilta kilpailijoilta

-Semifinaalin jälkeen emme halunneet laittaa päätä pensaaseen. Lähdimme heti Euroviisuklubille, eikä Kuunkuiskaajia meinattu päästää esiintymislavalta pois ollenkaan. Me saimme varmasti muilta esiintyjiltä parhaat sympatiapisteet, Jouppi arvioi.

Myös Johanna Virtanen kertoo, että duon eteneminen oli eilisen semifinaalista putoamisen jälkeen vaikeaa, kun kaikkien maiden delegaatiot halusivat kertoa, etteivät voi käsittää, miten Kuunkuiskaajat ei päässyt jatkoon. Virtasen mukaan tyypillinen kommentti muilta kilpailijoilta on, että Kuunkuiskaajat on näyttänyt suomalaisten olevan iloista kansaa.

Raipaniskut Suomesta eivät haittaa

Joupin mukaan Eurovision laulukilpailu oli vain yksi etappi ja bändi jatkaa aikaisempien suunnitelmien mukaan. -Täällä on 39 maata, joten olemme saaneet valtavan kontaktiverkoston. En olisi mistään hinnasta jäänyt täältä pois, Jouppi kertoo hyväntuulisena. -Ihan sama, jos Suomessa meitä lyödään raipalla niskaan. Me tiedämme, miten tosissaan ja täysillä porukka teki töitä ja miten hyvin se veti edustuskappaleensa Telenor Areenalla. Se ei vaan riittänyt, Jouppi sanoo.

-Me olimme treenanneet paljon ja eilinen esitys oli sataprosenttinen. En olisi tehnyt mitään toisin, Johanna Virtanen vahvistaa.

"Me kompataan kaikkia"

Kuunkuiskaajilla on monia suosikkeja voittajaksi. -Islannin Heran kanssa olemme jo ystävystyneet. Hän on upea laulaja. Varmasti kolmen parhaan joukossa, ellei jopa voita. Belgian Tomin kanssa menemme juttelemaan aina, kun näemme. Hänellä on ollut ääni mielestään käheänä ja lääkitsimme häntä piparminttuteellä. Hän on loistava. Samoin Norja saattaa pärjätä. Israel on ihana ja Espanjan Daniel on ihana, Virtanen suitsuttaa ja aikoo hurrata Ahon kanssa kaikille finaaliin pääsijöille.

Lomailu saa odottaa

Lomaa duo ei ehdi pitää, sillä eri maista on tullut paljon jatkotarjouksia. Jouppi on sopinut Kuunkuiskaajille keikkoja loppuvuodeksi Moskovaan. Kaukaisin etappi on ensi huhtikuussa oleva Japanin kiertue.

Lähin tavoite on jo 18.6, jolloin Kuunkuiskaajat pääsee tekemään Helsingin Korjaamolla ensimmäisen keikkansa oman yhtyeensä kanssa. Ensimmäisessä omassa taustayhtyeessä on kitara, basso ja lyömäsoittimet ja treenit alkavat välittömästi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.