Kuskit eivät osaa päättää, kumpi on syyllinen kolariin Lappeenrannassa – poliisi etsii sivullisia ratkaisemaan liikennevaloväittelyn

Poliisi etsii silminnäköitä ratkaisemaan eilen kolaroineen autokaksikon välisen erimielisyyden liikenneonnettomuuden syyllisestä.

Kolari sattui Vanhan Viipurintien risteyksessä Lappeenrannassa eilisiltana noin kello 19.30. Toinen kuljettaja oli ajanut Vanhaa Viipurintietä Vainikkalan suuntaan ja toinen valtatie 6:n rampilta kohti Vanhaa Viipurintietä. Risteyksessä autot kolaroivat keskenään.

Toinen kolaroineista autoista on tummansininen Volswagen Transporter -mallinen pakettiauto ja toisen kuljettajan auto on harmaa tai musta Kia Rio -mallinen henkilöauto.

– Kuljettajat olivat erimieltä törmäyksen aiheuttajasta, sillä kumpikin kuljettaja kertoi ajaneensa liikennevalojen ollessa vihreänä, poliisi kertoo tiedotteessa. 

Nyt poliisi etsiikin silminnäkijöitä tai asiasta muuten tietäviä ilmoittamaan havaintonsa, jotta sotkuun saadaan selvyys. Havainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi

tai puhelimitse numeroon 0295414559.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja