KuPS-peluri veteli maaleja "väärässä" paikassa – "Tyttöystävänikin olisi toivonut"

FC Lahden ja Kuopion Palloseuran lauantainen myöhäisottelu päättyi miesten jalkapalloliigan kärjessä olevien kuopiolaisten voittoon. Läpimärkä Lahden ilta ei kauneusarvoa ottelusta vienyt, kun runsaalle 1 700 katsojalle tarjoiltiin maalimässäily 3–4.

Liigassa toukokuun pelaajaksi valittu KuPSin kemiläiskasvatti Joona Veteli, 28, olisi saanut tehdä ensi kerran liigatasolla kahdesti osuessaan maalinsa jossain muualla kuin Lahdessa.

– Tyttöystäväni olisi varmaankin toivonut niin, koska hän on Lahdesta. Olen viihtynyt Kuopiossa todella hyvin, koska olen päässyt oikeastaan ensimmäistä kertaa voittavaan joukkueeseen, naurahti sekä oikealla että vasemmalla jalalla maalinteossa onnistunut Veteli.

– Päälläkin olen muutaman maalin tehnyt, mutta nyt ei tullut sellaista paikkaa. Nuorena nämä taidot on hankittu ja hiottu, mutta nyt alkaa tulla tulosta, kommentoi aiemmin liigatasolla Jarossa, PS Kemissä ja Ilveksessä pelannut Veteli.

Ilveksessä Veteli teki kesällä 2020 kolme maalia. Liigatason tusinasta osumasta on nähty tällä kaudella viisi, yhden kauden henkilökohtainen ennätys. Bonuksena Veteli ja Seth Saarinen rakensivat näyttävällä pienpelillä voittomaalin paikan viimeistelyn hoitaneelle Saku Savolaiselle.

– Sitä on hinkattu harjoituksissa juuri tuolla kolmikolla aika lailla, Veteli virnisti.

Lue myös:

    Uusimmat