KuPS kohtaa eurokarsinnoissa kovan seuran – tuplamestari vastaan

Miesten jalkapalloliigan hallitseva Suomen mestari Kuopion Palloseura kohtaa Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella Slovan Bratislavan. Ottelu pelataan 17. syyskuuta Kuopiossa. Ottelupari on yksiosainen.

KuPS hävisi Mestarien liigan karsinnoissa norjalaiselle Moldelle 0–5, mutta pääsee jatkamaan pelejään vielä Eurooppa-liigan karsinnoissa. Vastustaja ei varsinaisesti helpotu, sillä slovakialaisjoukkue pelasi viime kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Se on voittanut Slovakian liigan kaksi kertaa putkeen ja voitti viime kaudella myös Slovakian cupin.

KuPS on ainoa suomalaisjoukkue, joka jatkaa europelejä. Viime viikolla Eurooppa-liigan karsinnoista putosivat Honka, Inter ja Ilves. Yhdellekään suomalaisjoukkueista ei arvottu edellisellä kierroksella kotiottelua.

Lohkovaiheeseen päästäkseen KuPSin pitäisi vielä voittaa Slovan Bratislavan lisäksi kolmannen karsintakierroksen ottelu ja karsintojen pudotuspelikierroksen ottelu. Kolmannen karsintakierroksen otteluparit arvotaan tiistaina.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja