Kunnolla köniin Bottakselta, mutta Lewis Hamilton pysyy viileänä: "Valtteri teki fantastista työtä"

Jo kolmatta kertaa putkeen tallikaverilleen Valtteri Bottakselle F1-aika-ajoissa hävinnyt Lewis Hamilton ei osoittanut rumankaan tappion jälkeen turhautumisen merkkejä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Huonon startin päiväänsä harjoitusten ulosajolla saanut Bottas tuli aika-ajoihin sisuuntuneena ja päihitti Hamiltonin Barcelonan paalutaistelussa peräti 0,6 sekunnilla.

Hamilton otti tappion tyynen rauhallisesti vastaan.

– Ensinnäkin Valtteri teki fantastista työtä. Hän on ollut nopea koko viikonlopun. Minä en vain saanut kunnon kierroksia kokoon. Kaksi viimeistä kierrosta, varsinkin kolmososiossa, eivät vain olleet vahvoja, Hamilton totesi aika-ajon jälkeen entisen tallikaverinsa Jenson Buttonin haastattelussa.

Hamilton joutui tulemaan radalle hiukan epämukavaan väliin. Bottas taikoi paalukierroksensa jo viimeistä edellisellä vedollaan, minkä jälkeen Hamilton yritti turhaan parantaa aikaansa.

– Minun piti mennä radalle vähän aikaisin, koska tulin sisään sen verran aikaisin, ja akku ei ollut kunnolla täyttynyt. Kaiken kaikkiaan se ei ollut tarpeeksi hyvää työtä, Hamilton selvensi tapahtumien kulkua.

Juttua päivitetty klo 18.23: Bottas löi Hamiltonin 0,6, ei 0,8 sekunnilla.

Lue myös:

    Uusimmat