Kuningatarvaahto

  • 3-4 dl kuningatarmarjasekoitusta(vadelmia ja mustikoita)
  • 1 1/2 dl vettä
  • n. 1 dl sokeria
  • 1 kananmunan valkuainen

Kaada jäiset marjat monitoimikoneen kulhoon ja käytä marjat hienoksi. Lisää kylmä vesi ja sokeri ja anna koneen käydä hetki. Kaada joukkoon valkuainen ja vatkaa kunnes seos on kuohkeaa.

Voit valmistaa vaahdon myös sauvasekoittimella. Tarjoa heti tai pidä hetki pakastimessa. Jos säilytät vaahtoa pidempään pakastimessa, vatkaa sitä muutaman kerran jäätymisen alkuvaiheessa, etteivät neste ja vaahto erotu kerroksiksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja