Kuningatar Elisabetin kehonkieli analysoitiin – kuka lapsista on hänen suosikkinsa?

Prinssi Louisin ristiäiset 1:32

Kehonkielen asiantuntija Susan Constantine arvioi kuningatar Elisabetin suhdetta neljään lapseensa.

VIDEO: Kuningatar Elisabet jätti prinssi Louisin ristiäiset väliin

Vaikka Iso-Britannian kuninkaallinen perhe on viettänyt koko elämänsä loppumattoman huomion ja julkisuuden kohteena, perheen sisäinen dynamiikka on edelleen ulkopuolisille mysteeri. 

Salaperäisyyttä liittyy erityisesti kuningatar Elisabetin ja hänen neljän lapsensa, prinssi Charlesin, prinsessa Annen, prinssi Andrew'n ja prinssi Edwardin välisiin suhteisiin. Good Housekeeping-julkaisun haastattelussa olleen kehonkielen asiantuntija Susan Constantinen mukaan kuningattarella on erityinen suhde kaikkiin lapsiinsa. 

– Vaikka kuningatar Elisabet on ryhdiltään huoliteltu ja ja koulutettu, hänestä näkee kuinka paljon hän jumaloi lapsiaan. 

Prinssi Charles

Kuningatar Elisabet edustaa esikoisensa prinssi Charlesin kanssa enemmän kuin muiden lastensa kanssa, mutta tämä johtuu pitkälti siitä, että Charles tulee perimään kruunun Elisabetin kuollessa. Constantinen mukaan Elisabetin ja Charlesin suhde on erittäin lämmin. 

– On mielenkiintoista huomata, että heidän suhteensa on erittäin hauska ja leikkisä. Kun he ovat yhdessä, he kumpikin ottavat hetkestä kaiken irti. Kirjaimellisesti, ketään muuta ei ole huoneessa kun he ovat yhdessä. 

Prinsessa Anne

Prinsessa Anne on kuningatar Elisabetin ainut tytär ja on kerrottu, että hän kävi läpi tiukemman kasvatuksen kuin veljensä. Annen ja Elisabetin suhde onkin nähty muita lapsia virallisempana.

– Jos en tietäisi, että he ovat äiti ja tytär, en uskoisi että he ovat sukua. 

Vaikka Elisabet ja Anne on kuvattu rakastavina, kehonkielen asiantuntijoiden mukaan äidin ja tyttären välillä on huomattavissa selkeää kireyttä.

– Vaikka he pitelevät toisiaan kädestä kiinni ja antavat suukkoja, heidän vartalonsa ovat kaukana toisistaan. 

Prinssi Andrew

Kehonkielen asiantuntijan mukaan kuningattaren toisiksi nuorimman lapsen prinssi Andrew'n silmistä näkee, kuinka paljon hän äitiään ihailee. 

– Hänen silmänsä ovat aina kuningattaren suuntaan, mikä on hänen tapansa kunnoittaa äitiään.  

Kun Elisabetista ja Andrew'sta otettuja kuvia tarkastelee lähemmin, voi huomata että prinssin sekä kuningattaren puolelta on havaittavissa tietynlaista hermostuneisuutta. Kumpikin osapuoli tekee itselleen rauhoittavia eleitä, kuten asettelee vaatteitaan tai koskettaa hiuksiaan. 

– Epäillystä levottomuudesta ja jännityksestä huolimatta kaksikko kuitenkin peilailee toistensa liikkeitä. 

Prinssi Edward

Elisabetin kuopus prinssi Edward on tiettävästi kuningattaren silmäterä. Ollessaan Edwardin lähellä Elisabet kurkottaa kaulaansa tätä kohti, nojaa olkapäillään eteenpäin ja hymyilee vilpittömästi. 

– Hänen kehonkielensä huutaa, että "tuo on minun vauvani"!

Kuningattaren on kuitenkin kerrottu jakavan aikansa tasaisesti kahden nuorimman poikansa välillä. 

Lue myös:

    Uusimmat