Mainos

Kuljettaja kärähti rattijuopumuksesta kahdesti saman päivän aikana

Mies kärähti kaksi kertaa saman päivän aikana rattijuopumuksesta Helsingissä.

Ensimmäisen kerran mies kärähti lauantaiaamuna kello seitsemän, kun poliisipartio havaitsi Porvoonkadulla henkilöauton, jota oltiin pysäköimässä kadun varteen. Kun mies nousi autosta, poliisit kiinnittivät huomiota kuljettajan käytökseen ja päättivät tarkastaa hänen ajokuntonsa.

Mies osoittautui poliisin vanhaksi tutuksi, jolla ei ollut ajokorttia. 

Vuonna 1984 syntyneen miehen puhalluskoe oli puhdas, mutta huumausainetesti paljasti miehen käyttäneen ilmeisesti amfetamiinia.

Mies toimitettiin tutkimuksiin ja kuulusteluihin.

Reilun kolmen tunnin kuluttua poliisille ilmoitettiin, että ambulanssimiehistö oli havainnut Hakamäentien ja Hämeenlinnanväylän risteyksessä auton keskellä tietä. Ambulanssimiehistö oli löytänyt käynnissä olleesta autosta täysin tiedottomassa tilassa olevan miehen kuljettajan paikalta. Poliisin tullessa paikalle kuljettaja oli jo siirretty ambulanssiin, jolla hänet vietiin jatkohoitoon sairaalaan.

Poliisi tunnisti kuljettajan samaksi mieheksi, joka oli jäänyt jo aamulla kiinni rattijuopumuksesta. Mies oli liikenteessä samalla autolla.

Kuljettajaa epäillään molemmilla ajokerroilla rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.