Kuka valitaan Valtteri Bottaksen rinnalle? Toni Vilanderilta veikeä Kimi Räikköseen liittyvä ehdotelma: "Yksi saunailta"

2:52
Videolla juttua Kimi Räikkösen Venäjän GP:stä ja Alfa Romeon kuljettajatilanteesta.

F1:ssä ensi kauden kuljettajapalapeli on yhtä paikkaa vaille valmiina. Alfa Romeon toinen kuskinimitys on vielä avoimena. Kenestä tulee Valtteri Bottaksen tallikaveri? C Moren asiantuntija Toni Vilander uskoo, että tallin nykykuski Antonio Giovinazzi on jo näyttönsä antanut. Vilander antaa veikeän ehdotuksen Alfa Romeon tallipäällikölle Frederic Vasseurille.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Meksikon GP 5.-7.11.

Pe: 1. harjoitukset klo 19.25, 2. harjoitukset klo 22.55

La: 3. harjoitukset klo 18.55, aika-ajot klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 21.00

Su: Meksikon GP klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alfa Romeon koko kuljettajakokoonpano uhkaa mennä uusiksi. Aiemmin Kimi Räikkönen kertoi lopettamispäätöksestään, minkä jälkeen Alfa Romeo palkkasi Mercedekseltä vapautuvan Bottaksen.

Samaan aikaan Antonio Giovinazzin jatko on muuttunut yhä epätodennäköisemmäksi. Spekulaatioiden mukaan Alfa Romeon toinen kisakuskin paikka olisi menossa kiinalaiselle Guanyu Zhoulle.

22-vuotias Zhou toisi raporttien mukaan jättimäisen rahoituspaketin Alfa Romeolle. Sen lisäksi hän on osoittanut kyvykkyytensä F2-sarjassa, missä hän on taistellut kuljettajien mestaruudesta.

Alfa Romeolla Kimi Räikkönen sijoittui hienosti kahdeksanneksi sunnuntain Venäjän GP:ssä. Antonio Giovinazzi jäi sen sijaan vasta sijalle 16.

– Näytöt on nyt nähty. Ei tässä yhden kisan perusteella päätöksiä tehdä. Giovinazzin asetelma ei näytä hyvältä, C Moren F1-asiantuntija Toni Vilander sanoo.

Vilander viittaa Zhou´hun, joka tuo ”rahapainetta”.

Vilanderilla on myös kevytmielinen ehdotelma Alfa Romeon kuskitilanteeseen.

– Jos olisin Alfa Romeon tallipäällikkö, niin järjestäisin yhden saunaillan Kimin kanssa ja yrittäisin vielä kääntää päätä.

– One more year! Räikkösen hyvä ystävä Vilander naurahtaa.

Lisää aiheesta jutun yläreunan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja