Mainos

Kuka sinun possestasi ansaitsisi supersiivouksen kotiinsa? Ilmianna läheisesi ja voita palkintoja

Jos arkesi on possemaisen vauhdikasta, kotona nurkkien jynssääminen ei ole välttämättä prioriteetti numero yksi. Paljasta, kuka sinun possestasi ansaitsisi siivouksen kotiinsa ja voita läheisellesi supersiivous sekä itsellesi huikeita palkintoja, joilla kodinsiivous käy vauhdikkaasti!

Kuten Possessa, kotonakin rapatessa roiskuu ja vauhdissa ei aina ehdi pitämään jokaista nurkkaa täydellisen siistinä. Ilmianna läheisesi, joka ansaitsisi supersiivouksen kotiinsa Posse-tähden kera ja voita itsellesi Kärcherin höyry- ja ikkunanpesuri!

Osallistu kilpailuun näin: ilmianna läheisesi, jonka haluaisit yllättää kodinsiivouksella ja perustele, miksi juuri hän ansaitsisi supersiivouksen.

Kilpailun aikana kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi lippuja Possen livelähetyksiin! Lippuja arvotaan neljään eri lähetykseen: 19.10., 26.10., 2.11. ja 9.11.

Voita posselaisellesi siivousisku Posse-tähden kera!

Voittaja eli ilmiantaja saa palkinnoksi Kärcherin ikkunanpesurin ja höyrypesurin. Ilmiannettu voittaa kodinsiivouksen, joka sisältää kolme tuntia kodin puunausta Kärcher-tuotteilla!

Kodinsiivous toteutetaan siivousiskuna yhdessä Kärcherin ja Posse-tähden kanssa 12. marraskuuta 2018. Siivousisku kuvataan ilmiannetun kotona ja materiaali julkaistaan Possen somekanavissa syksyn aikana.

Kilpailun osallistumisaika alkaa 15. lokakuuta 2018 ja päättyy 5. marraskuuta 2018. Pääpalkinnon voittaja arvotaan 6. marraskuuta 2018. Lue kilpailun säännöt täältä.

Kilpailu on päättynyt.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja