Mainos

Kuka on Nokian uusi Stephen Elop?

Nokian uudeksi toimitusjohtajaksi nousee Stephen Elop. Kanadalaisesta Microsoft-johtajasta ei tunnu löytyvän sanaakaan netistä, ainakaan suomeksi.

Kun esimerkiksi Wikipedia löytää aamuyhdeksältä Olli-Pekka Kallasvuosta tietoa pilvin pimein, ei Elopin nimellä löydy tavuakaan. Google löytää vain eri medioiden uutisia Nokia-johtajan vaihdoksesta.

Nokia kertoo tiedotteessaan, että Elop johtaa tällä hetkellä Microsoftin yritysratkaisuista vastaavaa yksikköä, ja on aiemmin toiminut useiden yhdysvaltalaisten julkisesti noteerattujen yritysten johtotehtävissä - muun muassa Juniper Networksissä, Adobe Systemsissä ja Macromediassa.

Tiedotteen mukaan Elop on "innoissaan päästessään mukaan tiimiin, jonka tehtävänä on entistään vahvistaa Nokian kiistatonta johtoasemaa mobiilissa viestintäteollisuudessa". Mutta mitä muuta tiedämme hänestä?

46-vuotiaan Elopin kokonaisvuositulot olivat Microsoftilla 3,5 miljoonaa dollaria, eli vajaat 2,8 miljoonaa euroa.

Stephen Elopin vaimon nimi on Nancy. Perheessä on viisi lasta, 18-vuotias poika, 16-vuotias tytär ja 11-vuotiaat kolmoistyttäret. Helsingin Sanomien mukaan Elop perheineen muuttaa Suomeen.

Vapaa-ajallaan Elop harrastaa lentämistä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.