Mainos

Kuinka tähdet pystyvät "puuteroimaan nenänsä" juhlapuvuissaan?

Kerta toisensa jälkeen, Hollywoodin tähtöset astelevat punaiselle matolle upeissa ja eriskummallisissa iltapuvuissaan.

Toisinaan nämä iltapuvut ovat kuitenkin niin huoliteltuja tai erikoisia tai jopa päälle maalattuja, että jo pelkkä liikkuminen on hankalaa. Siitä huolimatta tähdet näyttävät upeilta. Mutta kuinka he onnistuvat yksityisasioissaan? Eli miten upeissa puvuissa voi käydä "puuteroimassa nenäänsä"?

E!Online selvitti, kuinka asioiden hoitaminen ja nenän puuteroiminen juhlissa onnistuu. Suurimmalla osalla tähdistä on omat stylistinsä mukana juhlissa. Stylistit ja avustajat suoristavat helmoja ja asettelevat pukua ja hiuksia tähden ylle niin, että hän näyttäytyy kameroiden edessä vain parhaimmillaan. Esimerkiksi Lady Gagalla oli mukanaan Grammy-gaalassa avustaja, joka auttoi muun muassa naisen ulos autosta.

Beyoncélla on viime vuosina ollut myös aina stylisti mukanaan varmistamassa, että pitkät helmat näyttävät täydellisiltä valokuvissa.

Kuitenkin Cloutier-toimiston superstylisti Vincent Boucher kertoo E!Onlinelle, ettei ole koskaan seurannut asiakastaan naistenhuoneeseen.

– Oletan, että A-listan huipputilaisuuksissa naistenhuoneissa on assistentit. Stylistin ei siis tarvitse mennä auttamaan sinne.

Vincent Boucher vaatettaa Teri Hatcherin seuraavaan Oscar-gaalaan.

E!Online paljastaa myös tarkempia yksityiskohtia. Monet tähdet pitävät juhla-asujensa alla muotoilevia sekä muotoon tehtyjä alusasuja ja sukkahousuja ja nämä alusvaatteet on myös suunniteltu siihen, että niissä on erilaisia nappeja ja avausviritelmiä, joiden ansiosta tähtien kanssa on helpompi käydä "hotelli helpotuksessa".


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP ja Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.