Kuinka monta pistorasiaa ihminen voi oikein tarvita? Miljoonatalo hämmentää somessa: "En ollut valmis tähän"

Ällöttävät kuvat englantilaisesta kodista – tässäkö kaikkien aikojen likaisin asunto? 0:20
Ällöttävät kuvat englantilaisesta kodista levisivät vuonna 2018 – tässäkö kaikkien aikojen likaisin asunto?

Englantilaistalon runsas mutta omituinen varustelu yllätti nettikansan. Middlesexissä myynnissä olevan talon hintapyyntö on 1,3 miljoonaa puntaa, ja sen seinistä löytyy sadoittain erilaisia liittimiä.

Englantilaistalon myynti-ilmoitus herättää ihmetystä netissä. Middlesexissä myynnissä olevan talon hintapyyntö on 1,3 miljoonaa puntaa, mutta se ei ole nettikansaa hätkähdyttänyt; huomiota ovat sen sijaan herättänyt talon omistajien ilmeisen valtava sähkönhimo, kertoo Mirror-lehti.

Talossa 320 erilaista liitintä!

Myynti-ilmoituksen kuvista selviää, että talon useissa huoneissa on kymmenittäin erilaisia pistorasioita ja muita liittimiä. Daily Mailin mukaan asunnon seinistä löytyy kuvien perusteella pelkästään 147 pistorasiaa; Metro-lehti puolestaan laski 320 erilaista liitintä.

Pistorasioita on seinissä eri korkeuksilla, sekä kaukana toisistaan että aivan vierekkäin. Niiden sijoittelussa ei vaikuta olevan mitään järkeä. Kaoottinen "sähkötilanne" herättikin Twitter-käyttäjä Toby Daviesin huomion.

– Mietin, että ostaisin tämän talon, mutta en ole varma, onko pistorasioita tarpeeksi, Toby kirjoitti jakamansa linkin oheen.

"Olikos tämä sähkötyömiesten opetuskeskus?"

Talon olemuksella vitsaillaan netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Erikoinen sähkövarustelu veti pian tuhansien ihmisten huomion puoleensa. Talon kaunis keittiö tai iso piha eivät kansaa kiinnostaneet; sen sijaan erilaisten liittimien suuri määrä sai netin vitsailijat liikkeelle.

– Tämä ei ole minua varten. Kylpyhuoneessa tai puutarhassa ei ole läheskään tarpeeksi pistorasioita, Twitter-käyttäjä @mightytonka vitsailee.

– Olikos tämä jossain vaiheessa sähkötyömiesten opetuskeskus? Ben Ellis kyselee.

– Näyttää siltä, että talolla olisi vesirokko, nimimerkki Guy O' sanoo.

– Tämä on hyvä diili, pistorasioiden hinta on ainakin 1,2 miljoonaa, eli talo on periaatteessa ilmainen, nimimerkki DredMillington sanoo.

"En  ollut valmis tähän"

Osa kommentoijista huomauttaa, että ainoat huoneet, joissa ei ole kymmenittäin pistorasioita, ovat kylpyhuone ja keittiö – siis huoneet, joissa sähköä kenties eniten tarvittaisiin. 

Moni yllättyi erilaisten liittimien todellisesta määrästä, joihin ei myynti-ilmoituksessa viitata sanallakaan.

– Minä, nappaamassa tämän (klikki)syötin: "Miten hauskaa! Olen varma, että heillä on paljon pistorasioita, tai ne on sijoiteltu hölmösti! Mitä hölynpölyä". En silti ollut valmis tähän, nimimerkki Rowanne Westhenry sanoo.

– Ennen kuin näin tämän, olisin sanonut, ettei ihmisellä koskaan voi olla liikaa (pistorasioita). Mutta kävikin ilmi, että olin väärässä, nimimerkki Hypothetical Tom kirjoittaa.

"Miksi kukaan tarvitsisi näin monta", Metro-lehti ihmettelee. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pistorasioille ei löytynyt selitystä

Metro-lehti pyysi asuntoa välittävältä kiinteistövälittäjältä tietoa talon monista liittimistä, mutta valitettavasti niille ei löytynyt kiinnostavaa taustatarinaa. Myyjän mukaan liittimiä oli yksinkertaisesti lisätty, kun taloa remontoitiin.

Lue myös:

    Uusimmat