Kuin prinsessa Catherine! Erja Lyytinen säväyttää Linnan juhlissa näyttävällä kulta-asulla – samanlainen luomus on nähty kuninkaallisen yllä

2:33
Yllä olevalla videolla Erja Lyytinen kertoo, miten hän on tänä vuonna valmistautunut juhlimaan itsenäisyyttä

Erja Lyytinen edustaa Linnan juhlissa kultaisessa ranskalaisluomuksessa.

Blueskitaristi Erja Lyytinen saapui Linnan juhliin ensimmäistä kertaa. Lyytinen oli pukeutunut kultaiseen ranskalaiseen luomukseen, jonka hän kertoi Linnan porteilla olevan peräisin hänen suosikkiliikkeestään. Kyseisestä liikkeestä Lyytinen kertoi hakevansa usein esiintymisasujaan.

– Tässä on valoa, energiaa ja säihkettä, mistä tykkään esiintyessäkin, kitaranikin ovat aina sellaisia glitterkitaroita, niin tämä sopi, Lyytinen tunnelmoi MTV Uutiset Livelle Presidentinlinnan ulkopuolella. 

Lyytisen kulta-asu kiinnittää huomion myös sen takia, että äärimmäisen samanlainen luomus on nähty myös prinsessa Catherinen yllä. Catherine edusti oma kultamekkonsa yllään No Time To Die -elokuvan ensi-illassa vuoden 2021 syyskuussa. Kyseisen mekon oli taiteillut brittisuunittelija Jenny Packham.

llalta Lyytinen kertoi odottavansa erityisesti rupattelua ja yhdessä oloa muiden vieraiden kanssa. 

– Tietysti presidenttiparin tapaaminen tulee olemaan mukava juttu ja toivottavasti löytyisi tuttujakin tuolta. 

Lyytinen kiitteli viime viikolla Instagram-tilillään presidenttiparia kutsusta ja sanoi sen olevan suuri kunnia.

Kuopiolaislähtöinen kitaristi äänestettiin komealle sijoitukselle arvostetun Total Guitar -lehden äänestyksessä vuonna 2020. Lyytinen sijoittui toiseksi kymmenen tämän hetken parhaan soittajan kategoriassa.

– Hyvä fiilis myös suomalaisena olla tällaisella listalla ja saada arvostusta ja tunnustusta, kommentoi Lyytinen MTV Uutisille kesällä vuonna 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja