Kuin kaksi marjaa! Suomen kaunein koti -ohjelmasta tuttu pariskunta pukeutuu täysin identtisiin asuihin

Suomen kaunein koti -kauden 10. finalisti 40:53
Timo ja Jukka esittelivät erikoisen Pyörre-kotinsa Suomen kaunein koti -ohjelmassa. Kaksikko oli pukeutunut myös ohjelmaan identtisiin tiimiasuihin.

Suomen kaunein  koti -ohjelman viimeisimmällä kaudella nähtiin näyttävä kaksikko. Pyörre-talon omistajat, Jukka ja Timo, pukeutuvat joka päivä täysin identtisiin asuihin. 

Jukka Turunen ja Timo Ranta rakennuttivat Lohjan asuntomessuille kuuluisan Pyörre-talon. Erikoinen talo kilpaili tällä kaudella myös Suomen kaunein koti -ohjelman voitosta ja sijoittui kilpailussa toiseksi. Talossa asuu myös pariskunnan Helmi-koira. Kodin muutoin hyvin selkeälinjaista sisustustyyliä värittää lukuisat taideteokset. Rakkaus taiteeseen yhdistää pariskuntaa. 

– Taide on meille tosi tärkeää. Kaikki, mitä toimme tänne kotiimme, on taidetta. Halusimme, että kaikki on sen näköistä, mistä me pidämme, pariskunta kertoo ohjelmassa.  

Katso yllä olevalta videolta, kun Jukka ja Timo esittelevät erikoisen talonsa!

Kaksikon rakkaus tyyliin ja taiteeseen näkyy muuallakin kuin heidän kotonaan. Pariskunta tykkää panostaa pukeutumiseen ja he pukeutuvatkin päivittäin täysin identtisiin asuihin. 

Suomen kaunein koti -ohjelman 10. kausi MTV Katsomossa!

Lue myös:

    Uusimmat