Krp kaipaa tietoja vanhasta katoamistapauksesta

Keskusrikospoliisi kaipaa tietoja vuonna 2004 kadonneesta Pekka Tuukkasesta. Poliisin mukaan on mahdollista, että tapaukseen liittyy rikos.

Poliisi tulee tekemään vapaaehtoisten kanssa maastoetsintöjä 24.-25.5.2008 Kinnula-Perho -alueella.

Katoamista tutkii keskusrikospoliisin Vaasan yksikkö yhdessä Kaustisen ja Saarijärven kihlakuntien poliisilaitoksien kanssa.

Perholainen Pekka Tuukkanen katosi maanantaina 26.7.2004. Hän oli edellisenä päivänä 25.7. vierailulla Kinnulan Hiilingin kylässä, josta poistui illalla jalkaisin.

Tuukkasesta on sen jälkeen havaintoja Kinnulan kirkonkylästä sekä Kinnulan ja Perhon väliseltä maantieltä. Viimeinen havainto on läheltä Perhon rajaa maanantai-aamuna kello 05.30, jolloin hänet nähtiin kävelemässä Perhon suuntaan. Tämän jälkeen hänestä ei ole mitään havaintoja.

Tuukkasen tiedetään poikenneen reitin varrella olevissa taloissa ja mökeissä.

Puheidensa mukaan hän on ollut matkalla kotiinsa Perhoon. Tuukkanen on saattanut pyrkiä myös ohiajavien autojen kyytiin.

Pekka Tuukkanen oli tummahiuksinen, 180 cm pitkä ja painoi noin 95 kiloa.

Iältään hän oli 41-vuotias. Tuukkasella oli yllään vaalea paita, vihertävät housut ja kävelykengät.

Poliisi pyytää havaintoja kaikesta mikä voi liittyä Pekka Tuukkasen katoamiseen, mm. yöllisistä kulkijoista katoamisaikaan, maastosta löytyneistä vaatteista tai muusta omaisuudesta. Pienikin vihje voi olla Tuukkasen löytymiseksi ratkaiseva.

Havainnoista voi ilmoittaa Keskusrikospoliisin Vaasan yksikköön numeroon (06) 3266 800 tai lähimmälle poliisille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat