Kristen Vuollet: Lähettelin tuhmia kuvia Axl Smithille ja petyin häneen!

22-vuotias Kristen Vuollet kertoo lähettäneensä tuhmia alusvaatekuvia Lontoossa asuvalle juontaja Axl Smithille. Axl Smith kiistää pyytäneensä viestejä.

Enbuske, Veitola & Salminen talk show sai perjantaina vieraakseen Axl Smithiin yhdistetyn 22-vuotiaan Kristen Vuolletin.

Hottikset 2.0 -sarjassakin nähtävä, promoottorina työskentelevä nainen kertoi ennen suoraa lähetystä MTV.fille, että hän alkoi saada Axl Smithiltä viestejä alun perin Instagramissa. 

– Axl laittoi minulle Instagramissa yksityisviestejä. Vaihdoimme numeroita ja aloimme jutella Whatsappissa ja Snapchatissa. 

Vuollet kertoo olleensa koko ajan tietoinen siitä, että Smithiä epäillään 43 naisen salakuvaamisesta. 

– Olin kyllä lukenut asiasta lehdistä, mutta en uskonut siihen. Olin oikeastaan Axlin puolella tässä asiassa ja ajattelin, että koko seksin salakuvaaminen on vain keksitty juttu. Minun kävi jopa sääliksi häntä, Vuollet kertoo.

Hänen mukaansa Smith pyysi häntä lähettämään itsestään "kivoja kuvia". 

– Ensin jätin viestit huomioimatta, mutta sitten hän pyysi kuvia uudelleen ja alkoi puhua siitä, että minun pitäisi tulla hänen luokseen Lontooseen. 

Vuollet kertoi viime viikolla aiheesta ensimmäisenä uutisoineelle Seiska-lehdelle asiasta. Smith vastasi lehtijuttuun perjantaina iltapäivällä kiistämällä Kristenin väitteet omalla Facebook-sivullaan.

– Kun sitten luin Axlin Facebook-päivityksen, tajusin, että mikään hänen kirjoittamansa lause ei pidä paikkaansa. Kaikki on ollut valetta. Olen todella pettynyt Axliin, Vuollet lataa. 

Lähetyksessä kuultiin sekä Axl Smithin että Kristen Vuolletin kommentit kuvakohusta. Katso haastattelu jutun videolta!

Lähetyksen voit kokonaisuudessaan katsoa MTV Katsomon kautta!

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show perjantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.  

Lue myös:

    Uusimmat