Krisse Salminen voitti TTK:n vuonna 2012 – julkaisi nostalgisen otoksen

Krisse Salminen tallensi tekstiviestejään erikoisella tavalla 0:55
Krisse Salminen tallensi aikoinaan tekstiviestinsä erikoisella tavalla, katso miten!

Krisse Salminen jakoi nostalgisen otoksen.

Näyttelijä Krisse Salminen muistelee omaa Tanssii Tähtien Kanssa  -taivaltaan Instagram-tilillään. Salminen voitti kisan vuonna 2012 yhdessä TTK-opettajaansa Matti Puron kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän kertoo jakavansa nostalgisen otoksen TTK:n kunniaksi seuraajilleen. 

– Kaikki tärkeät kuvat, muistiinpanot, viestit ja hyvä tunnelma meinasivat kadota, kun puhelin yhtäkkiä hajosi ja salasanat oli hukassa. Nyt on uusi luuri ja lapsen ansiosta löysin lopulta oikeat koodit! Huh! Salminen kirjoittaa. 

Salminen paljasti aikaisemmin MTV Uutisille, että tanssiminen on jäänyt hänen elämään siten, että hän käy yhä viikoittain tanssitunneilla – joskin laji on muuttunut kymppitansseista streetiin. 

– Lisäksi käyn sellaisella tunnilla, missä se tanssi aina vaihtelee viikoittain. Joka viikko tanssin jotain, Salminen kertoi. 

Omaa TTK-taivaltaan hän muisteli lämmöllä ja kertoi sen olleen yksi hänen elämänsä parhaista kokemuksista. Mieleen on erityisesti jäänyt hyvin valtavan jännityksen, joka piti vallassaan aina ennen kutakin suoraa lähetystä ja omaa tanssivuoroa. 

– Vaikka jännittää aina kaikki omat keikatkin, mutta mikään jännitys ei ole samanlaista, kuin tuossa, kun tiedät, että olet seuraavana. Ja kun se on suora lähetys, sitä ei voi tehdä uusiksi. Nyt mietin, että hirveää, onneksi olen siitä jo suoriutunut, Salminen kuvaili.  

– Ajattelin aina, että tätä ei kuvata, eikä kukaan katso tätä, eikä sitä laiteta mihinkään, täällä vaan tanssitaan kavereille. Annoin itseni uskoa, että kukaan ei näe tätä. 

Tanssii Tähtien Kanssa -jaksot MTV Katsomossa.
Tanssikupla MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat